Заселване в Торонто след виза за Квебек

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
octopus

Заселване в Торонто след виза за Квебек

Мнение от octopus »

Уважаеми съфорумци,
може ли с виза за френската част да се кацне в Торонто и може ли да има усложнения при деклариране на обявените в документите при процедурата парични средства.
По този въпрос се изписа много, но познати ми казаха, че при кацане в Торонто вече се искат минимума средства за федералната част, а не обявените в документите при процедурата за Квебек.
Има ли някой, който скоро се е заселил в Торонто или др англ федерална провинция, но е бил одобрен по процедурата за Квебек. На моите документи, получени заедно с паспортите, пише дестинация Монреал. Това може ли да попречи на кацане в Торонто? Ако дори и хипотетично може да попречи, какво най-лошо може да се случи (надявам се не връщане в БГ - колкото и да ми е хубаво тук, не ми е това целта).
Нека дадем път на знаещите, препатилите и конструктивните отговори, моля ви!
Octopus
miko

Мнение от miko »

А бе пич, защо не си кацнеш в Монтреал и от там да си вдигнеш гълабите към Торонто. Ще минеш всички процедури на федералните и никой не те задължава , поне нас да ходим в Квебек. Даже забравихме да минем от там , че после се връщахме.
Dr Ross

Мнение от Dr Ross »

nikakvi problemi namq da ima6 s kacaneto v Toronto taka 4e davai napred, az li4no go napravih predi mesec i namah nikakvi problemi, bqhme 5 4oveka vsi4kite za Quebec
RealMan

Мнение от RealMan »

miko казва:
А бе пич, защо не си кацнеш в Монтреал и от там да си вдигнеш гълабите към Торонто. Ще минеш всички процедури на федералните и никой не те задължава , поне нас да ходим в Квебек. Даже забравихме да минем от там , че после се връщахме.
Може ли малко да се изясниш, че нищо не разбрах!?

Първо Торонто после Квебек и после пак Торонто?????
Заключено