В Канада има закони и те са равносилни за всички.
Не се предавай Ребека, правото е на твоя страна
Ти пък от кога започна да разбираш към кого някой трябва да се обръща тук?analgin написа:Прочетох постинга на Ребека и моето мнение, че тя задължително трябва да се обърне към Régie du travail Quebec ...
батка ти криво си ме разбрал аз съм човек възпитан и пацифист - просто щях да апелирам към чувството за съвест и срамbateto написа:бе то хубаво и давате акъл да се оплаче обаче ,ако е на социал и гърби на черно ,най много да я чекната и да я огъзят да връща соца.
по добре да почерпи нещо Пича и той да намине да им поизвие вратовете,но без свидетели.
Извинявам се за сбърканата институция, въпреки че това не е фатално защото ТНС и останалите след него са ме е корегирали своевременно.Nonika написа:Ти пък от кога започна да разбираш към кого някой трябва да се обръща тук?analgin написа:Прочетох постинга на Ребека и моето мнение, че тя задължително трябва да се обърне към Régie du travail Quebec ...
Момичето има глава на раменете и не е тук от вчера.
Казала е каквото я притеснява където трябва и това е.
Аз като говоря че пишеш глупости, никак не бъркам.analgin написа:Ребека на твое място бих се обърнал към режито, дори и да съм работил на черно. Пред тях ще поддържам позицията, че аз съм искал заплащане на бяло, но работодателя е предпочитал да ми плаща кеш.
Уверявам те, че този аргумент ще бъде достатъчно убедителен и той ще си получи заслуженото, а ти заплатена достойно за положения труд.
Нещата се оказаха точно така както съм ги написал.Nonika написа:Аз като говоря че пишеш глупости, никак не бъркам.analgin написа:Ребека на твое място бих се обърнал към режито, дори и да съм работил на черно. Пред тях ще поддържам позицията, че аз съм искал заплащане на бяло, но работодателя е предпочитал да ми плаща кеш.
Уверявам те, че този аргумент ще бъде достатъчно убедителен и той ще си получи заслуженото, а ти заплатена достойно за положения труд.
Въобще в час ли си какви съвети даваш?
На твое място не аз, а всеки би престанал да пише, защото би рискувал да стане за смях.
Да не би да съм засегнал и твои финансови интереси или си член на семейството?Nonika написа:Ти пък от кога започна да разбираш към кого някой трябва да се обръща тук?
Момичето има глава на раменете и не е тук от вчера.
Казала е каквото я притеснява където трябва и това е.
Îïëàêâàíå òðÿáâà äà èìà, îïðåäåëåíî. È íå ñàìî òóê âúâ ôîðóìà, à â èíñòèòóöèèòå. Òàêèâà "äðåáíè" ðàáîòîäàòåëè òðÿáâà äà ñå íàêàçâàò.Nonika написа:Òè ïúê îò êîãà çàïî÷íà äà ðàçáèðàø êúì êîãî íÿêîé òðÿáâà äà ñå îáðúùà òóê?analgin написа:Ïðî÷åòîõ ïîñòèíãà íà Ðåáåêà è ìîåòî ìíåíèå, ÷å òÿ çàäúëæèòåëíî òðÿáâà äà ñå îáúðíå êúì Régie du travail Quebec ...
Ìîìè÷åòî èìà ãëàâà íà ðàìåíåòå è íå å òóê îò â÷åðà.
Êàçàëà å êàêâîòî ÿ ïðèòåñíÿâà êúäåòî òðÿáâà è òîâà å.