Важна петиция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Гост

Важна петиция

Мнение от Гост »

Събощение за заинтересуваните :

Получих следния e-mail от един приятел и тъй като каузата ми се струва важна ви го изпращам :

Здравейте,

Както със сигурност сте чули, Hydro-Québec предприема проект за строителство на термоцентрала с природен газ в Beauharnois. Преобладаващите ветрове към Монреал ще замърсят града по същия начин, както 600 000 коли на година.

Не можем да оставим да се построи тази централа, която ще бъде точка на концентрация на газ със сериозни последици, които не можем да позволим.

В момента циркулира петиция срещу проекта. Достатъчно е да отидете на следния адрес :

http://www.heritagestbernard.qc.ca/petition/index.asp

и да напишете вашето име и града, в който живеете. Повече от 11 000 души са подписали до сега и аз ви моля, в името на нашето здраве, да прибавите вашето име.

Благодаря.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Важна петиция

Мнение от KolioBalkanski »

Ombudsman написа:Събощение за заинтересуваните :

Получих следния e-mail от един приятел и тъй като каузата ми се струва важна ви го изпращам :

Здравейте,

Както със сигурност сте чули, Hydro-Québec предприема проект за строителство на термоцентрала с природен газ в Beauharnois. Преобладаващите ветрове към Монреал ще замърсят града по същия начин, както 600 000 коли на година.

Не можем да оставим да се построи тази централа, която ще бъде точка на концентрация на газ със сериозни последици, които не можем да позволим.

В момента циркулира петиция срещу проекта. Достатъчно е да отидете на следния адрес :

и да напишете вашето име и града, в който живеете. Повече от 11 000 души са подписали до сега и аз ви моля, в името на нашето здраве, да прибавите вашето име.

Благодаря.
tazi peticia mai e zapochanta ot iadrenata centrala (niamam facti, samo podozrenia)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Neznam chii interesi sa zasegnati tam ili niakoi prosto simulira aktivnost, no prirodnia gaz spada kam grupata na ekologichno priemlivite goriva. Parnikovia efekt v sluchaia e izmislitsa. a zamarsiavaneto s prirodnia gaz niama da e poveche ot obiknovenoto za montreal...pak i kak smetnaha che tochno montreal shte zamarsi...taka shte hvanat poveche naivnitsi da se podpishat. az sam za. na toka se krepi 90% ot ikonomikata na quebec i ako pichovete sa reshili da stroiat- hubavo. :roll:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

MechoPuh написа:Neznam chii interesi sa zasegnati tam ili niakoi prosto simulira aktivnost, no prirodnia gaz spada kam grupata na ekologichno priemlivite goriva. Parnikovia efekt v sluchaia e izmislitsa. a zamarsiavaneto s prirodnia gaz niama da e poveche ot obiknovenoto za montreal...pak i kak smetnaha che tochno montreal shte zamarsi...taka shte hvanat poveche naivnitsi da se podpishat. az sam za. na toka se krepi 90% ot ikonomikata na quebec i ako pichovete sa reshili da stroiat- hubavo. :roll:
ako iskat da sprat prirodnia gas da sprat da gotviat poutine i da mahnat indiicite i Taco SMell
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
joro

Re: Важна петиция

Мнение от joro »

Ombudsman написа:Събощение за заинтересуваните :

Здравейте,

Както със сигурност сте чули, Hydro-Qu?bec предприема проект за строителство на термоцентрала с природен газ в Beauharnois. Преобладаващите ветрове към Монреал ще замърсят града по същия начин, както 600 000 коли на година.

Благодаря.
Хората непрекъснато протестират срещу замърсяванията, но пък никой не протестира срещу личния си автомобил, нито срещу всичките материални придобивки, които се създават чрез замърсяване на природата.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

И аз така съм чувала ... природния газ е най-чистия енергиен източник след слънчевата енергия може би :-))
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Дайте да гласуваме и да направим един ТЕЦ дето гори въглища и мазут!
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Joy

Мнение от Joy »

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ПОДОБНА ПЕТИЦИЯ!

Централата ще бъде абсолютно екологически чиста и не съществува никаква опасност за окръжаващата среда.В същото време това са много,много работни места. Боарноа е на две крачки от мен и няма местен жител,който да е против построяването и. Убедена съм,че тази петиция е работа на тези,чиито интереси се нарушават и на такива,на които им пълнят мозъците за екологическо замърсяване,а те хал-хабер си нямат от електроцентрали.
Защо ли няма петиции за закони относно екологична храна или неща,които пряко касаят здравето на всеки?
bateto

Мнение от bateto »

zakoni za kontrol na nadutite hrani nyama i nyama i da ima shtoto evreite ste umrat ot glad ,ste im se skape biznesa,a te imat pari i mogat da pravyat zakonite s tyah.
Plamen

Мнение от Plamen »

И аз съм против. Природния газ е един от основните видове горива, според договора от Киото, който може успешно да замени бензина и най-вече дизела...той е ЕКОРОГИЧНО ЧИСТО ГОРИВО. Освен това глобалното затопляне ще съществува независимо от тази централа, защото всеки вид енергия която използваме спомага за това.
Daniela

Мнение от Daniela »

Не знам, каква може да е опасността от такава централа, защото посоката на ветровете е едно от първите неща, които се изследват при избора на площадка за централа. Не мога да кажа, че пр. газ е екологично чист, но сравнено с въглищата и мазута - да, той е чист. Изгарянето на пр. газ не емитира в атмосферата SO2, но емитира CO2 (но наполовина по-малко от въглищата), който е основния сред така наречениете "green house gases".
Уважавам мнението на Омби, но като човек зает в сектора, просто не вярвам в такива петиции.
Заключено