Zdraveite priateli, dokato razglejdam obiavive za jili6ta vaznikna edin vapros. Zabeliazvam, 4e niakoi ot appartamentite sa sas vkliu4eno otoplenie, no ima i mnogo bez. struva mi se, 4e tsenite ne se razli4avat osobeno. Ta, moje li niakoi da mi kaje priblizitelno kolko struva otoplenieto na mesets ako ne e vkliu4eno v naema? Oskapiava li se mnogo mese4nat izdrajka? Ili pak ima niakakvi drugi neudobstva?
Mira
Kak sa tsenite na otoplelieto?
-
"уууу мноу скипо стива бис упутление"
BS все същия .... жезъл
е. Има и добри цени за апартаменти има и лоши независимо от отоплението. Аз лично се отоплявам с ток и си го плащам и съм 1000 пъти по доволен, комшиите (през 1000 м) са на вкл отопление и пак като направим разликата в цените и става същата, че да не говорим че им взимат някаква такса за топла вода дето никой не знае как се мери. И да не говорим че зимата все отварят прозорци и цяла наука си имат заа размера в микрометри на притварянето на прозореца тъй че цяла нощ да не изстиват много и да не се сгорещяват същевременно.
А не знам дали съм с правилно усещане, но по принцип на по хубавите апартаменти ти си плащаш отоплението... другите да кажат.
Vor der Kaserne
Vor dem großen Tor
Stand eine Laterne
Und steht sie noch davor
So woll'n wir uns da wieder seh'n
Bei der Laterne wollen wir steh'n
Wie einst Lili Marleen
BS все същия .... жезъл

А не знам дали съм с правилно усещане, но по принцип на по хубавите апартаменти ти си плащаш отоплението... другите да кажат.
Vor der Kaserne
Vor dem großen Tor
Stand eine Laterne
Und steht sie noch davor
So woll'n wir uns da wieder seh'n
Bei der Laterne wollen wir steh'n
Wie einst Lili Marleen
otoplenie
Nie si plashtame samo naema. Toplata woda ot boyler i parnoto sa ni na tok i ni kazaha che prez zimnite meseci ne nadwishawa 150 $ za toka. Nashite priyateli za parwiya mesec platiha 30$ za tok, no sega nyama parno. Ima wyzmojnost da se plashta toka na rawni wnoski prez cyalata godina i togawa ni kazaha che e okolo 100$ wseki mesec. Nie obache i te si izbrahme da ni go zasichat wseki mesec.