Новогодишно парти 2008 - Монреал ???

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Ann
Обратна връзка:

Новогодишно парти 2008 - Монреал ???

Мнение от Ann »

Прочетох, тук във форума, за новогодишното парти на "ванкувърци". Само те ли се организират или...? Моля, ако някой има информация къде и кога (то е ясно 31.12.) ще има парти в Монреал, нека я сподели.

п.п. ...има желаещи !

Благодаря, предварително! :wink:
Ако искаш да промениш света, започни първо от самия себе си!
mama_kenga

Мнение от mama_kenga »

Лонгьойчани и Бушервилци, ако искат коледно парти, имам оферта за наемане на хубава зала ( до болницата Пиер Буше) или подкуполното пространство на църквата Фатима ( на Мари викторин) - 33 долара за първия час, после по 13 . Там ми се струва много яко.Може да се пие без проблеми - дават ти ключ и не се интересуват .
Иначе може и в регионалния парк на Лонгьой - там е по -скъпичко, но пък залата е огромна, с камина и сред парка. Дет се вика, ако на някой му прилошее....
Та ако има желаещ да се заеме с организацията - ето офертите.
Ann
Обратна връзка:

Мнение от Ann »

Mama_kenga, като гледам така, май-май, аз ще си остана с питанката, а ти с предложенията.

Вече и в Торонто са се организирали за новогодишното парти.

А МОНРЕАЛЦИ....???
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Аз искам да дойда,ама не ми е дошла още поканата за интервю. :lol:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: Новогодишно парти 2008 - Монреал ???

Мнение от sasho71 »

Ann написа:Прочетох, тук във форума, за новогодишното парти на "ванкувърци". Само те ли се организират или...? Моля, ако някой има информация къде и кога (то е ясно 31.12.) ще има парти в Монреал, нека я сподели.

п.п. ...има желаещи !

Благодаря, предварително! :wink:
eee, и тука си имаме в църквата празненство, ша има ядене и пиене много, ще се слуша Гочето Първанов и новогодишното обръщение :lol: Само дето куверта от близо 100$ ми се струва малко множко :roll:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Тези партита аз ги пропускам с най-голямо удоволствие... Кое му е лошото да се съберете 5-6 приятелски семейства да се видите и празнувате на спокойствие...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
balbi

Мнение от balbi »

Lub0 написа:Тези партита аз ги пропускам с най-голямо удоволствие... Кое му е лошото да се съберете 5-6 приятелски семейства да се видите и празнувате на спокойствие...
А де...;)
По-добрата идея!
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Lub0 написа:Тези партита аз ги пропускам с най-голямо удоволствие... Кое му е лошото да се съберете 5-6 приятелски семейства да се видите и празнувате на спокойствие...
предполагам липсата на тия 5-6 приятелски семейства :wink: или пък на никой не му се чисти, мие и подрежда след събирането :P
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Съгласна съм с теб. Ние имаме организацията и необходимата бройка приятелски семейства ,но пък не можем да си намерим зала /заведение/ да да празнуваме заедно :( Миналата година така се организирахме на бързо, случайно намерихме един сусол за 100$ до нас и си изкарахме стахотен празник. Дано намерим нещо.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

mima++ написа:
Съгласна съм с теб. Ние имаме организацията и необходимата бройка приятелски семейства ,но пък не можем да си намерим зала /заведение/ да да празнуваме заедно :( Миналата година така се организирахме на бързо, случайно намерихме един сусол за 100$ до нас и си изкарахме стахотен празник. Дано намерим нещо.
За зала можете да попитате Хасан Хасанов, който държи малък ресторант на Шабанел и ако не му е писнало все още от чипите българи може и да се вредите. тел. 5149617746
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Ок, мерси за инфото ще питаме. Но бихме искали да е до нас понеже децата са към 10 и не можем да ги разхождаме по града на далече. Мерси пак и весели празници на всички. :beer:
Kocho_Rusev

Мнение от Kocho_Rusev »

Е добре де понеже ни липсват 5-6 приятелски семейства кажете малко повече инфо за веселбата в църквата - ние скоро се преместихме от Торонто в Монтреал и не я знаем тая църква - къде се намира?
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

В Торонто :D.
Циганите - на Сатурн !
Ann
Обратна връзка:

Мнение от Ann »

Да , може би сте прави- с 5-6 ПРИЯТЕЛСКИ СЕМЕЙСТВА добре ще си изкараме, но...ние не живеем в Монреал от 10 год. и ако няма такива събирания на българите тук, къде би ги срещнал....на улицата ,в метрото ??? Едва ли! Защо избягваме контактите по между си? В Торонто и във Ванкувър българите, по-българи ли са, та съумяват да се съберат? Другите нации така ли правят, я се огледайте. Арабелите и радио си имат, дори.

...но както и да е...

Не тези с МНОГОТО ПРИЯТЕЛИ тук- желаем весело изкарване и щур и незабравим купон.

А ние с МАЛКО ПРИЯТЕЛИ ще пием по една ракия на домашно.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Ани, не съжалявай :beer:, ако ще те успокои и в Торонто не е никакъв купон. Миналата година бях, тази - не, благодаря :?. Много претенции, лошо българско вино, една чафка пее на сцената :roll:, пълно с деца, даже ревящи бебета (сигурно от врявата от тонколоните):shock: и разнасящи ги баби, посредствена храна, накрая в 1 часа спряха осветлението и ни раздадоха десерта - нещо като капкейк - кило спрейната сметана върху накаква напоена бисквитка - от едни картонени кутии, като на кучета - на, яж :lol: :lol: :lol: ... Само танцовия състав си го биваше, егати хората, играха цяла нощ :D ...
Циганите - на Сатурн !
Публикувай отговор