п.п. ...има желаещи !
Благодаря, предварително!

eee, и тука си имаме в църквата празненство, ша има ядене и пиене много, ще се слуша Гочето Първанов и новогодишното обръщениеAnn написа:Прочетох, тук във форума, за новогодишното парти на "ванкувърци". Само те ли се организират или...? Моля, ако някой има информация къде и кога (то е ясно 31.12.) ще има парти в Монреал, нека я сподели.
п.п. ...има желаещи !
Благодаря, предварително!
Съгласна съм с теб. Ние имаме организацията и необходимата бройка приятелски семейства ,но пък не можем да си намерим зала /заведение/ да да празнуваме заедноLub0 написа:Тези партита аз ги пропускам с най-голямо удоволствие... Кое му е лошото да се съберете 5-6 приятелски семейства да се видите и празнувате на спокойствие...
За зала можете да попитате Хасан Хасанов, който държи малък ресторант на Шабанел и ако не му е писнало все още от чипите българи може и да се вредите. тел. 5149617746mima++ написа:Съгласна съм с теб. Ние имаме организацията и необходимата бройка приятелски семейства ,но пък не можем да си намерим зала /заведение/ да да празнуваме заедноLub0 написа:Тези партита аз ги пропускам с най-голямо удоволствие... Кое му е лошото да се съберете 5-6 приятелски семейства да се видите и празнувате на спокойствие...Миналата година така се организирахме на бързо, случайно намерихме един сусол за 100$ до нас и си изкарахме стахотен празник. Дано намерим нещо.