Вапросът е към тези които вече са минали.
Бихте ли ни казали дали на интервюто се разбирахте лесно с дамата.
В смисъл дали тя говорос6е ясно и сто годе бавничко.
Разбира6е ли се добре
мерси
До всички минали
-
Миналата година...
Миналата година декември бяхме на интервю при същата дама. Всичко мина по-вода. Тя е страхотна и говори много разбрано.Успех! 

Sirena лично аз не намирам че изпитващата говореше много ясно.... френския и беше твърдичък, на моменти почти неразбираем, доста често забързваше темпото. Честно да си призная останах неприятно изненадана, че толкова малко и разбирам, отчитам за своя грешка, че слушах френски телевизии и радиа а не кебекоазки. Определено имаше акцент, който ме позатормози. Не се отчайвайте, във Русе има страхотен преподавател - г-жа Бояджиева, подготвила е десетки кандидати - успеваемост почти стопроцентова. Учете си самостоятелно или на частни уроци и просто се явете в софия за теста...убедена съм че ще успеете втроия път, само не се отказвайте!!!!!!!!!!!
Горе главата и УСПЕХ!!!!!!!!!
Горе главата и УСПЕХ!!!!!!!!!
И аз от неразбиращите
За жалост и аз ще се присъединя към тези които много трудно й разбираха на Мадам.Направо някои неща ги хванах от въздуха, други от контекста, по интуиция и пр.Много ме затрудни, но може да е било защото аз смело писах 9/9 френски и затова да е говорила свободно да види дали ще защитя това което съм писал.С много зор разбрах, но два въпроса все пак ги обърках, та докато се разберем, стана голяма каша. В крайна сметка се разбрахме де,и си взех бленувания сертификат.Успех и на останалите!
Колкото повече имаш, толкова повече искаш. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.