Ima li "zatiagane" na rejima za Manitoba?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Ima li "zatiagane" na rejima za Manitoba?

Мнение от Kirilius »

Predi vreme Canuck napisa, che ako chovek niama "5 priyateli v Manitoba, rodnina ili rabotna oferta" niama shansove za uspeh.

Az sym chel documentite na saita na Manitoba podrobno. Tam pishe, che e JELATELNO da gi ima tezi neshta i te uvelichavat shansovete za uspeh, no nikade ne pishe, che sa zadaljitelni.

Znae li niakoi kak e polojenieto naistina v momenta?

Blagodaria za informaciata predvaritelno!
stiga_be

Мнение от stiga_be »

Spored programata za Manitoba triabva da pokriesh 55 tochki za da te odobriat. Kak - tvoia rabota:

http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/i ... _guide.pdf

Vaprosa e che bez posochenoto ot Kanuk, mai niama kak da saberesh 55.
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Събирам си ги точките и без това.
stiga_be

Мнение от stiga_be »

:-) Ami prashtai dokumentite togava i uspeh :-)
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

Kirilius написа:Събирам си ги точките и без това.
Да наистина пращай и после кажи какъв ще е резултата :)
todor

Za zatiaganeto na rejima za Manitoba!

Мнение от todor »

Viarno e ne moje bez tezi tri iziskvania koito sa postavili.Ili rodnini tam,ili rabota tam,ili priateli.Bez tova ne moje i polu4ava6 otkaz.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Tochnot taka, Todor e prav, vie opitayte, no ako vi otrejat ne se uchudvayte, zashtoto te pishat na sayta si, che dori i da saberesh tochkite, te zapazvat pravoto si da te otrejat. Az vidyah application kit s instrukcii za popalvane i na nego sashto pishe, che ako ne otgovaryash na edno ot goreposochenite tri usloviya shte ima rezachka. No, pri polojenie, che kandidatstvaneto za Manitoba e bezplatno, nishto ne vi prechi da podadete docs. I dano da minete metara! good luck na vsichki.
A, ti Stiga_be imash rabotna oferta, toest otgovaryash na edno ot trite zlatni usloviya, taka che nyama da imash problem! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
stiga_be

Мнение от stiga_be »

Ot tvoite usta v Bojiite ushi, Canuck. :-)

Za sajalenie vpechatleniata mi ot Manitobskata imigratsionna informatsionna slujva, kakto i ot Kanadskoto v Berlin nikak ne sa dobri - tsial mesets pisha fax-ove, e-maili i prochie sas spetsifichni vaprosi kasaeshti moia sluchai - nikoi ne si pravi truda da mi otgovori. Za smiah na kokoshkite - otgovaria edinstveno Kanadskoto v Rumania (i to sashtia den obiknovenno). Chovek bi si pomislil che sled kato e uspial da si nemeri (legitimna i prestijna) rabota v Kanada bez daje da e stapval na Kanadska zemia shte vzemat da mu obarnat vnimanie - da, ama ne... Goliamoto Chakane...

Pojelavam zdravi nervi i uspeh na vsichki!
Аватар
Kirilius
Обратна връзка:

Мнение от Kirilius »

Dobre de, ne moje, ama kade go pishe tova? Mojete li da mi pratite link kam documenta, v koito pishe, che e ZADALJITELNO da imam pone edno ot 3te iziskvania?
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Razbira se, che moga da ti dam link!
http://www.gov.mb.ca/labour/immigrate/i ... _apply.pdf

Idi na toya link, i v the application kit pod Who may apply? shte prochetesh slednoto:
"Applications will be accepted for consideration only from individuals in the categories described below who demonstrate proof of one or more of the following:
Guaranteed employment in Manitoba
Past education or work experience in Manitoba
Family/community support in Manitoba"

Po-natatak se obyasnyava, che pod community support razbirat PET dushi s PR ili Canadian citizenship, koito podpisvat deklaracii, che shte te podkrepyat v prodaljenie na edna godina sled pristiganeto ti v Manitoba.
Vse pak, Kitilius, nadyavam se, che shte uspeesh da se spravish s imigraciyata! Ne e lesno, no c'est la vie.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено