HELP!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
ROSSY

HELP!!!

Мнение от ROSSY »

HELP!!!НЯМА ДРУГА ДУМА,КОЙТО ДА МИ ИДВА В МОМЕНТА И ДА Е ДОСТАТЪчНО КРАСНОРЕЧИВА,ЗА ДА ИЗРАЗИ ОТЧАЯНИЕТО И БЕЗПОМОШНОСТТА МИ.ИМАМ НЯКОЛКО НЕУСПЕШНИ ОПИТА ДА СТИГНА ЦВЕТНАТА МИ МЕЧТА,КАНАДА/ТОРОНТО/.ВЪПРЕКИ ТОВА НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ОТКАЗВАМ.ПЪТИШТА И НАЧИНИ СИГУРНО ИМА МНОГО,...НО ИСКАМ ДА ЧУЯ И ВАВИТЕ СЪВЕТИ И НАПЪТСТВИЯ КАК ДА МОГА ДА СТИГНА ДО ТАМ 100%-ВО.НА 42 ГОДИНИ ДАЩЕРЯ НА 17. ОТ 12 ГОДИНИ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ В ГЪРЦИЯ.НАДЯВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ.В ТОРОНТО ИМАМ КЪДЕ И ПРИ КОЙ ДА ОТСЕДНА.БЛАГОДАРЯ ВИ!
Последно промяна от ROSSY на Съб Сеп 22, 2007 2:36 pm, променено общо 1 път.
ROSSY
prace

Мнение от prace »

Колко ти е спешно заминаването? Ако си много спешен просто не е лесно. Чака се много. Най-бързо става ако имаш job offer от Торонто и кандидатстваш за работна виза... Просто прочети подробно тук www.cic.gc.ca и ще разбереш колко време ще ти отнемат различните процедури и какво трябва да направиш.

Успех!
peter_pan
Обратна връзка:

Re: HELP!!!

Мнение от peter_pan »

ROSSY написа:HELP!!!НЯМА ДРУГА ДУМА,КОЙТО ДА МИ ИДВА В МОМЕНТА И ДА Е ДОСТАТЪчНО КРАСНОРЕчИВА,ЗА ДА ИЗРАЗИ ОТчАЙНИЕТО И БЕЗПОМОВТНОСТТА МИ.ИМАМ НЯКОЛКО НЕУСПЕВНИ ОПИТА ДА СТИГНА ЦВЕТНАТА МИ МЕчТА,КАНАДА/ТОРОНТО/.ВЪПРЕКИ ТОВА НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ОТКАЗВАМ.ПАТИВТА И НАчИНИ СИГУРНО ИМА МНОГО,...НО ИСКАМ ДА чУЙ И ВАВИТЕ СЪВЕТИ И НАПЪТСТВИЙ КАК ДА МОГА СТИГНА ДО ТАМ 100%-ВО.НА 42 ГОДИНИ САМ С ДАВТЕРЙ НА 17.ОТ 12 ГОДИНИ ЖИВЕЙ И РАБОТЙ В ГРЕЕЦЕ.НАДЙВАМ СЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ.В ТОРОНТО ИМАМ КЪДЕ И ПРИ КОЙ ДА ОЦЕДНА.БЛАГОДЪРЖ ВИ!
това ми звучи като че бягаш от война - в коя държава си? да не би да ви атакуват американците, арабите или марсианците?
точно така мисля по въпроса:)
Публикувай отговор