Въпрос относно документ доказващ ниво на френски език
-
Въпрос относно документ доказващ ниво на френски език
Здравейте на всички във форума. Молбата ми е за информация и съвет относно това, че ми изискват сертификат доказващ ниво на френски език - В1, от лицензиран учебен център например Алианс Франсез. Въпросът ми е какви начини и форми съществуват за получаването на този сертификат - времето с което разполагам е ограничено. Благодаря Ви предварително за информацията, която би ми помогнала за да продължа с процедурата си.
Ако ти трябва само документа един от начините, когато времето е ограничено е - "Плащаш-получаваш". Това обаче в Алианс или Френския институт се съмнявам да стане лесно. Пробвай в някоя по-скромна но легитимна езикова школа, там ще ти свършат работа. Друг начин е ако си добре с езика да се явиш на тест за ниво в Алианс(50 лева струваше) и да си вземеш нивото.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
Добре де, аз не разбирам какъв е проблемът-седни и учи! Просто така няма да стане, ами учене му е майката. Всички тук по този път сме минали, значи нито е кой знае колко трудно, нито невъзможно. Освен всичко останало, от теб ще се иска да защитиш това ниво на френски, така че да си купиш сертификата просто не е в твоя полза. Не губи време, а сядай и учи.

Аз говоря конкретно за старозагорския Алианс и категорично този номер няма да стане. Не знам за другите Алианси как е. Има много езикови школи обаче, които също са легитимни и признати от МОН и с удоволствие ще ви издадат сертификат без да посещавате курса. Ако целта ви разбира се е само въпросния сертификат а не знанията.yani_iva написа:За този на4ин"плащаш и полу4аваш"незнам в Алианз дали става.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"