french tutors in Mtl

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Tai-Chi-4ko

french tutors in Mtl

Мнение от Tai-Chi-4ko »

Privet,

S jena mi reshihme da probvame da uchim frenski pri chasten uchitel. Okaza se che ne mojem da namerim takav v Montreal. Niakoi moje li da ni preporacha takav/a?
Predvaritelno blagodarim!
I pomisli si s sarkazam:
"Shto ne beshe tozi spazam,
malko neshto kat' orgazam!"
laura

Мнение от laura »

В Монреал има българка, която дава частни уроци по френски език на английско говорящи (не само българи). Мисля, че се казва Мария, но нямам повече данни в момента. Ако имате интерес мога да намеря адреса и.
Лаура
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Chi-4ko, намерих ти един tutor - френски конкордиец, на сайта u-swap.com. $15/час, това как е?
burundi

Мнение от burundi »

Az moga da kazha kade ima tai-chi shkola v Montreal. A w BG igral li si i pri kogo? Ili e slu4aen nick-a?
Alina

Мнение от Alina »

Абе хора, една от добрите у4ителки по френски от Пловдив е от около година в Монреал. Подготвяше спетсиално за интервютата и е работила в Алианс франсез. Това го знам от моята у4ителка, там са работели заедно. Само някой трябва да ви даде нейният телефон ако го знае в Монреал. Аз не я познавам ли4но и и нямам координатите.

Някой ако я познава да се обади. Знам и само първото име. Казва се АНТОНИЯ.
Alina
Tai-Chi-4ko

Мнение от Tai-Chi-4ko »

Merci Stoiancho... No predpochitam balgarin/ka. Inache 15$ na chas e dobra tzena.
tai-Chi uchilishta ima pod pat i nad pat, no frenski uchiteli niama. Eto takav paradox nabludavam.
I pomisli si s sarkazam:
"Shto ne beshe tozi spazam,
malko neshto kat' orgazam!"
Заключено