Въпрос към финансистите

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
optics
Модератор

Въпрос към финансистите

Мнение от optics »

Понеже от други теми стана видно, че тук има добри финансисти и то не малко, имам следния конкретен практически въпрос.
За чейнч CAD-->USD:
Кога е по-добре -- сега веднага или след 5-10 дни? Повече от 10 дни на тоя етап не ме вълнува. Мерси.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Тоя въпрос получи удивително малко отговори.
:D
Може би някои си помислиха че е за ташак, но истината е, че аз не съм по тия шегички. Може би никой не се реши да дава необосновани акъли, което е добър пример и за други теми. Тъй или иначе доларите бяха сменени и похарчени с най-голям кеф.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ми нали ги няма вече финансистите във форума :lol:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Мда и аз искам Хълой да се върне за да коментираме ситуацията, която според мен е страшно интересна в геополитически аспект... Ето ги моите линий на мислене: С орязването на лихвите от страна на САЩ УС долърът продължава да пада, тези дни можем да видим даже КАД = УСД... до тук добре, проблемът е, че Саудитска Арабия преразглежда своята политика спрямо УСД, в момента САЩ се молят яко Саудитска Арабия да не го правят, но ако все пак Саудитска Арабия зарежат УСД, според мен е много вероятно ОПЕК да ги последват и за го заменат примерно с Евро... Мда определено можем да станем свидетели на охладняване на отношенията САЩ - близкият изток, което би довело до нови войни, християни срещу мюсюлмани и т.н... мда определено живеем в интерени времена...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Публикувай отговор