Процедура с адвокат

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
eli_sd
Обратна връзка:

Процедура с адвокат

Мнение от eli_sd »

Здравейте на всички!Искам да попитам има ли и други хора,които са започнали процедурата с адвокат.Ние с мъжа ми решихме да започнем процедурата с адвокат,защото теста непрекаснато ни отхвърляше.Аз току що завърших висшето си образование и започвам работа по специалността си.Съпругът ми има средно-специално образование и 5 години стаж,но не по специалността. :P
driver

Мнение от driver »

А какво точно ще прави адвоката , т.е. какви ще са му задълженията и какво точно ще гарантира. Ако е по същата процедура то едва ли нещо ще зависи от него.
Успех
Аватар
mice

Мнение от mice »

За агенция съм чувала, но за адвокат..
Вижте къде са слабите ви места и откъде можете да наберете точки, за да минете елиминационния праг.
Тук можете да видиете как се разпределят точките по различните критерии и от къде губите много точки: http://www.iijcan.org/qc/legis/regl/i-0 ... /tout.html
eli_t

Мнение от eli_t »

Няма значение каква е професията на посредника, дали е адвокат или друго, трябва да е човек (фирма), който да е наясно с процедурата или да я разучи, което и вие може да направите с малко повече четене по ОФИЦИАЛНИТЕ сайтове.
Успех!
Canada 22.9.07
muzuka

Мнение от muzuka »

Ние бяхме с посредник. Човека ни помогна с документите и с много информация. Но си спомням, че на интервюто първите думи на интервюиращата бяха, че това че сме с посредник не ни носи никакво предимство и го каза със заядлив тон.
eli_sd
Обратна връзка:

Мнение от eli_sd »

Много благодаря за отговорите.Пожелавам на всички,които са решили да подобрят живота си,УСПЕХ. :P :P :P
Публикувай отговор