ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
nemalp

ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ

Мнение от nemalp »

Много си мислих да ли да пиша защото това е строго индивидуално но все пак реших да пробвам дали някои някога е попадал в подобна ситуациа и как се е измъкнал ,Пратиха ми писмо с 60 дневен срок да изратя някаква заверка на дипломата за висше образование на съпровождажия която ми носи 2 точки които за мен са важни ноаз немога да и направя такава заверка по някои причини ,ако неим изпратя след този срокзаверка че дипломата е нормална ще ми прекратят досието срока ще истече скоро и явно всичко е загубено като пари и мечти , ако кандидатсвам наново с други документи като ново досие дали ще ровят в старото, Благодаря на всеки дал ми добър съвет,
driver

Мнение от driver »

Ако успееш някак си да завериш дипломата дори и да платиш за това(не е редно но все пак) шансът да открият измамата е много по-малък от колкото да ти изровят старите документи след време. Но пък ако кандидатстваш наново дори и с изрядни документи и събирайки точките не се знае как ще изтълкуват не изпращането на заверката сега. Така, че решението в случая си е наистина строго индивидуално.
Успех
Публикувай отговор