RAM, LAN
- je me souviens
RAM, LAN
НЯКОЙ ДА ЗНАЕ МЯСТО ОТКЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ RAM ПАМЕТ И МРЕЖОВИ КАБЕЛ НА МЕТЪР В МОНРЕАЛ?
Re: RAM, LAN
РАМ памет на метър не бях чувал, но може и да имаje me souviens написа:НЯКОЙ ДА ЗНАЕ МЯСТО ОТКЪДЕТО МОЖЕ ДА СЕ КУПИ RAM ПАМЕТ И МРЕЖОВИ КАБЕЛ НА МЕТЪР В МОНРЕАЛ?

А за кабел - зависи колко метра ти трябват. ако е до 30 - има за 15$ 30 метра кабел в SUPERMAX DEPOT.
Supermax Depot (2825 Van Hornе (next metro grocery store), Montreal) 514-737-5199
Supermax Depot (6700 Ch. Cote-Des-Neiges (lower level), Montreal) 514-341-6689
Ако е за над 30 метра, пробвай в АДИССОН - http://www.addison-electronique.com/
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
- je me souviens
Га беше едно време гат живях в Мотреал си купих монитор (Втора ръка)от едно зяабутано местенце - всичко втора ръка (отиде цяла сутрин докат се домъкна до там).. Не ме питай къде... Само си спомниам, че имаше модоли памети в кашон
... и кабелите (най различни дължини - нахвърляни по ъглите) бяха без пари (някакви си стотинки...) Спомних си че си купих и клавиатура в мноо добро запазено състояние (PS2 Compaq) за около $2 ...
....
Както и да е...намерих това местенце през Internet -> Yellow/White Pages май..
Та ако ти се занимава и ако не ти се дават мноо парички... Спомням си имаше ги мноо такива местенца.. а това го избтрах щото им се обадих по тел. и те имаха по-добрата цена...

Както и да е...намерих това местенце през Internet -> Yellow/White Pages май..

"There are two types of tragedies in life. One is not getting what you want, the other is getting it."
- mborodin
- Обратна връзка:
В крайна сметка КОНКРЕТНА информация е дал/а само prase.
Ако всички или поне половината които пишеха в тоя форум даваха и наполовината на тази информация вместо да си чешат клавиатурите, заяждат и избиват комплексите си за малоценност и т.н. щеше да е друго дереджето ама НЕ ....
Аз се сещам единствено за Microbytes
Ако всички или поне половината които пишеха в тоя форум даваха и наполовината на тази информация вместо да си чешат клавиатурите, заяждат и избиват комплексите си за малоценност и т.н. щеше да е друго дереджето ама НЕ ....
Аз се сещам единствено за Microbytes
RAM съм пазарувал от PC Recycle и 1800 parts.
Можеш да видиш и магазина срещу
Sauve, а също и в "битака" северозападно от Langelier x 40-та магистрала.
А LAN кабел предпочетох да си купя от Addison - 30 метра Cat. 5e ми излезе < 25 CAD.
Наслука!
Даниел
Можеш да видиш и магазина срещу
А LAN кабел предпочетох да си купя от Addison - 30 метра Cat. 5e ми излезе < 25 CAD.
Наслука!
Даниел
Vision without action is a daydream.
Action without vision is a nightmare.
Action without vision is a nightmare.