Ние си получихме мед. формуляри и на 6-ти август ни предстоят мед. изследвания във Вита.Днес обаче получавам писмо от Букурещ с искане да изпратим Contrat relatif a la capacite d'autonomie financiere, който сме подписали на интервюто.Стъписах се, че точно този документ не го видях да фигурира в списъка преди 2 месеца като изпращах пакета.Има ли и други, на които искат въпросния договор на етап медицински?, пропуснала ли съм го или по принцип го изискват в по-късен период(когато предстоят покани за визи). Така или иначе утре ще го изпратя, ама поне да знам дали това ще ни забави повече или от Букурещ бързат повече от необходимото!Успех на всички!
И ние не видяхме някъде да пише, че трябва да се прати този документ и НЕ СМЕ ПРАТИЛИ. Ама нищо чудно да ни поискат, мисля, че освен на вас и на други искаха от нашата сесия.
Предполагам, че няма да се забавят нещата заради това.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
На нас също ни го поискаха в писмото с покана за виза. Мисля че искат от всички, независимо, че сме подписали на интервюто, защото има малка промяна в минималната сума. Успех
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде )
интервю 06.12
На нас също ни изпратиха писмо за договора за финансова независимост - да го изпратим, като се има в предвид че сме направили вече и медицинските / 19.07.2007 във Вита/
Имам въпрос - този документ на кой адрес се изпраща в Букурещ и залепва ли се бар кода на него .
На нас ден след като напраихме медицинските, на 19.07 дойде писмо изискащо 2 документа:д-ра за фин.неза и оригиналите на сертификатите,т.к. аз бях изпратила копия.Изпратих ги чера препоръчано,като след дълго чуденен залепих бар код на секи документ.Искрено се надяам да не се сетят за нещо друго и след писмо от тях да е поканата....