Ах тези цени!
-
Re: Ах тези цени!
102.3 в ГТАIFF написа:Колко струва литър бензин в Квебек и колко в другите провинции?
Re: Ах тези цени!
няма тайна, федералното правителство облага с 10 цента повече бензина в Квебекbatkoto написа:102.3 в ГТАIFF написа:Колко струва литър бензин в Квебек и колко в другите провинции?

- AleksandrAI
И други изненади има за Квебек:
http://www.canada.com/nationalpost/envi ... 58&k=18655
http://www.canada.com/nationalpost/envi ... 58&k=18655
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
за Квебек винаги изненади
утре може и да осъмнат с още по-високи цени
значи в Онтарио винаги са пониски и ще бъдат, просто базовата цена е по-ниска.
а що се отнася до Квебек, има полтика за МОнтреал да се поддържат най-добри цени, а в околностите цените да са по-високи.., което не винаги се получава....
има и друг момент, всяка петролна фирма проучва конкуренцията и поради съглашения и тем подобни, цените почти винаги се изравняват и затова няма разлика , голяма в цените на продуктите

утре може и да осъмнат с още по-високи цени

значи в Онтарио винаги са пониски и ще бъдат, просто базовата цена е по-ниска.
а що се отнася до Квебек, има полтика за МОнтреал да се поддържат най-добри цени, а в околностите цените да са по-високи.., което не винаги се получава....
има и друг момент, всяка петролна фирма проучва конкуренцията и поради съглашения и тем подобни, цените почти винаги се изравняват и затова няма разлика , голяма в цените на продуктите
Това не е вярно: колкото по-отдалечен от Мтл, толкова е по-евтин бензина. Не говоря за резерватите, ама не знам Любо откъде го знае. Аз работих цяла година до Канауоке и наоколо бензина /не вътре, ама не знам дали има бензиностанции във вътрешността/ беше винаги на Монреалски цени.zorina написа:а що се отнася до Квебек, има полтика за МОнтреал да се поддържат най-добри цени, а в околностите цените да са по-високи.., което не винаги се получава...