търсих по старите теми но така и не открих а си спомням че някъде имаше линкове с примерни формуляри
Става въпрос за атестация от работодателя в която се вписва от него кога къде и колко си работил и в какво се състоят задълженията ти- т.е.нещо като т.нар. "длъжностна характеристика" както е у нас.
Не съм сигурен "препоръки от работодателя" дали е същото нещо или са различни формуляри......
Моля ако някой може да помогне
също бих бил благодарен ако има и вариант на английски
Amental написа:добре а някой да даде нещо като образец
за длъжностна характеристика,
има ли някакъв стандарт?
иначе в краен случай аз ще си я напиша де
Здравей,
няма образец на длъжностна характеристика. За всяка длъжност е различно. Аз лично приложих нотариално заверена декларация от мене, в която описах какви са изискванията за моята длъжност и какви са ми задълженията. Успех
Живей ДНЕС, защото ВЧЕРА няма да се върне, а УТРЕ може и да не дойде )
интервю 06.12
Относно наличието на някакъв стандарт за длъжностна характерситика - няма такива. В много страни дори не е задължително наличието на такава - приема се, че в процеса на въвеждане в работата ще бъдеш запознат със задълженията и отговорностите си от работодателя или обучаващия те по-опитен служител.
На мен "attestations de travail a jour" ми звучи като заверена трудова книжка до момента. Май за интервюто ни искаха attestations de travail a jour и ние представихме трудови книжки, в които беше попълнено само датата на постъпване в съответната фирма.
А и със сигурност "препоръки от работодателя" е друго.
Аз, когато трябва да си напарфюмирам cv,мотивационно писмо или препоръки ....и подобни направо копвам отвсякъде, където счета за подходящо. Тези сайтове ми ги даде приятелка , живееща в Торонто.И от тук можеш да взаимстваш!