форума на калгари
- OILERS
форума на калгари
искам да попитам някой в последните дни успявал ли е да влезе във форума на Калгари или трябва да минаваме през фед. Канада ?
Какъв е точно проблема? Страницата ли не се отваря или регистрацията не ти работи? Ако е второто просто трябва да се регистрираш наново. Преди няколко месеца интернет доставчика, който хоства сайта беше хакнат и администратора възстанови форума с копие от базата данни направено преди около година и така някои теми и регистрация са зачезнали.
- AleksandrAI
Е те тия са пълни "професионалисти".koceto77 написа:Какъв е точно проблема? Страницата ли не се отваря или регистрацията не ти работи? Ако е второто просто трябва да се регистрираш наново. Преди няколко месеца интернет доставчика, който хоства сайта беше хакнат и администратора възстанови форума с копие от базата данни направено преди около година и така някои теми и регистрация са зачезнали.

Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
- AleksandrAI
В добре де, какво се впрягаш не мога да разбера!!!
Аз коментирам диставчика а не теб или форума.
Аз коментирам диставчика а не теб или форума.
Код за потвърждение: Избери целия код
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
форума Калгари
Аз нямам проблеми след повторната регистрация.От известно време имахме проблеми със уебсайта и форума тъй като уеб хостинг компанията претърпя хакерска атака и загубихме базата данни с форума. Възстанових форума с архив от преди 1 година тъй като това е последния който бях правил. Нормалната работа е вече възстановена и се надяваме да няма такива проблеми занапред.
kiril
Site Admin
Embrace your climate change!