За алармите на коли и къщи
За алармите на коли и къщи
Приятели, много се коментират колите и къщите, техните зени и прочие, но да попитам имали кражби? Налага ли се поставиането на аларми? В БГ е задължително на колата си да имаш охранителна система иначе рискуваш много. Та това ме интересува имат ли колите аларми и застрахователите държат ли да са оборудвани с такива. А каква е цената ориентировачно на една аларма на кола?
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Re: За алармите на коли и къщи
povecheto novi koli idvat s factory alarmnana написа:Приятели, много се коментират колите и къщите, техните зени и прочие, но да попитам имали кражби? Налага ли се поставиането на аларми? В БГ е задължително на колата си да имаш охранителна система иначе рискуваш много. Та това ме интересува имат ли колите аларми и застрахователите държат ли да са оборудвани с такива. А каква е цената ориентировачно на една аларма на кола?
a za kashtata - az moita chesto ia ostaviam otkluchena, hem jiveia v gaden raion
ama za teia deto biha reshili da si probvat kasmeta - imam ogromen zviar ( i naposledak neshto ne si haresva hranata ta....)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.