написах на госпожата/госпожицата/ да не се притеснява за жълтия тикет,защото тук болшинството от пишещите също са с жълти тикети/книжки/.изтриха ме и ми сложиха 2ри жълт картон.
от този момент нататък се заричам да не давам по вече полезна информация никому,щомразните му там господа ще ме трият за щяло и за не щяло.
само ще се лигавя.
bateto написа:написах на госпожата/госпожицата/ да не се притеснява за жълтия тикет,защото тук болшинството от пишещите също са с жълти тикети/книжки/.изтриха ме и ми сложиха 2ри жълт
iliana написа:Аз те съветвам да ходиш да го обжалваш, обикновено ги намаляват наполовина.
Какво значи -наполовина виновен или наполовина невинен.И къде съществува това понятие наполовина.
Ми вместо да кихнеш 60 кинта на ситито плащаш само половината - 30 и си ходиш.
А къде се обжалва? Не се ли губи много време за такова нещо, не е ли разправя? И няма ли да се отървеш по-лесно ако просто платиш 30$?
Къде се обжалва пише на гърба на тикетчето, мога да ти кажа за Отава ма отде да знам ти в кой град си.
Губиш 30-40 минути (в Отава, ако си в То сигурно е повече) но за мен лично си заслужава, така де, няма да даваме грешни пари на държавата.
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто