Zombi

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
No667

Zombi

Мнение от No667 »

Zombito nakratko: Zombito e nechoveshko sashtestvo,zavisimo ot kreditite si i jertva na globalizaciata,za nego Wal Mart e nachin na socialna iziava,materialnite pridobivki sa negovoto ejednevie,lipsata na chustva i emocii e silno iziavena.Niakoi ot tiah mogat da govoriat na povahnostni temi,bez da sa kategorichni.Zombito e pristrasteno kum potreblenieto na razlichna staff bez da se zamislia ot logichnoto i prilojenie.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Zombi

Мнение от KolioBalkanski »

No667 написа:Zombito nakratko: Zombito e nechoveshko sashtestvo,zavisimo ot kreditite si i jertva na globalizaciata,za nego Wal Mart e nachin na socialna iziava,materialnite pridobivki sa negovoto ejednevie,lipsata na chustva i emocii e silno iziavena.Niakoi ot tiah mogat da govoriat na povahnostni temi,bez da sa kategorichni.Zombito e pristrasteno kum potreblenieto na razlichna staff bez da se zamislia ot logichnoto i prilojenie.
prosvetliavash mladi momko
a kakvo ti e predlojenieto za protivopostaviane na zaombificaciata - walmartizaciata?
nali predi 2-3 meseca pitashe kakav televizor da si vzemesh ot future shop...dano da ne si go vzel veche shtoto tva e edno ot sredstvata za promivane na mozaci
a sega otivam da gledam The Apprentice ili SUrvivor ili CNN (koeto naposledak e OK de) ili American Idol ili the simple life che inache samo shte se iadosvam za sveta i zombite
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Rosi

Мнение от Rosi »

Последно промяна от Rosi на Пет Апр 23, 2004 12:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
vladi64
Обратна връзка:

Мнение от vladi64 »

Rosi написа:
No667 написа: Az puk se nadiavah da zapo4ne6 s lubimata mi tema :
"Kak funkcionira piramidata Canada !!!"
:D :D :D
Elementarno .dragi mi Watson!!Samo se podseti za 1000US$ NA KALPAK ZA VIZA!!!Nujno li e da smqtame natatuk!!! :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:
Would you like to see Britania Rule again,my friend?
bateto

Мнение от bateto »

Ae No... mahni se ot toya Win. ela na iztok ,tuk ima vsichko i za vseki vkus ,pone ste zabravish za zombitata kato ne ti se nalaga da gi sreshtash na vsyaka krachka.
Аватар
No667

temi

Мнение от No667 »

Rosi: Az puk se nadiavah da zapo4ne6 s lubimata mi tema :

Цитат:

"Kak funkcionira piramidata Canada !!!"

------------------------------------------------------------------

Rosi,mojesh li da slojish na avatara snimka deto si s chervena bluzka?
Iskam da te vidia kak ste izglejdash v cherveno :)
Tova moje da mi dade krile i vdahnovenie za da napisha lubimata ti tema,a tia ne e samo na teb lubima,a i na drugi mislia.

Ne e li samoto zaglavie dostatachno izrazitelno i kakvo ste sa posledvashtite go dumi i sagi?

Nerazbiraneto na deisvitelnosta ne triabva da ni obarkva,a da ni napravi po alternativni.Neshodstvoto mejdu individi i sistema izraziavashto se s parichni znaci i podchineno na nedorealizirani emocionalno tragichni momenti ot ejednevieto vodi do aksiomata za "dnoznachnoto obratimo saotvetstvie"

P.S. Rosi moliate ne me karai da pisha za tazi aksioma,znam malko za nea,no fakta che znam me pravi osoben.
Moje bi ako ima dobri matematici tuka te ste dadat po logichno obesnenie na tova kak moje da vliae na izdrajlivosta na saznanieto pri polojenie che nishto ne zavisi ot nego!!

P.S.S. Mnogo neasni i za men samia neshta napisah,no sum ubeden che Udi Alan bi zavidial za beletristichnia mi stil na izkaza.
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Alina

Мнение от Alina »

Здравей приятел

Жио, искам да те подкрепя за тази тема, но преди това ми се иска също така да ти кажа, 4е това не е само в Канада приятел. Така е в тсял свят. Затова моля те, недей да генерализираш нещата казвайки и говорейки само за Канада. Все пак тук не е 4ак толкова зле. Хората имат достатъ4но пари да решат дали и то4но какво да си купят, къде да отидат да си прекарат отпуската и не се навират като в миши дупки нито се самоубиват от глад и безизходитса, нали.

И пускам нещо, което написах лятото когато си бях още в БГ, след един от походите ми в Рила и Пирин, които много оби4ам. И това не става дума само за БГ, а въобще за света и в какво са ни превърнали.
------------------------------------------------------

Знам, че следващите редове няма да харесат на много хора, но аз няма да съм си аз ако си го премълча, защото точно сега, в този момент, музата ми идва, просто извира от мен. И така...

ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО

· Ако – аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те – откажем да купуваме крадена стока – дали ще се краде?
· Ако – аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те – имаме съзнанието за това и откажем да вземаме каквито и да е наркотици, независимо от модата, дали цяла една пасмина отрепки ще свинства на наш гръб и ще се превръщат хората в зависими говеда и роби, без собствена свободна воля.
· Ако – аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те – откажем да ни бъдат промивани мозъците с реклами и да ни казват какво трябва да правим, да ядем, да обличаме, какво трябва да бъде поведението ни и какви да са отношенията ни, виждаш ли това е модерно, а вчерашното вече не е, аууу, колко си задръстен/а и демоде, какво да слушаме, да мислим и да чувстваме, така трябва да изглеждаме, така трябва да се целуваме и виждаш ли, така трябва да правим любов... ако просто откажем да бъдем зомбирани и превръщани в най-обикновени клишета, защото какво е модата, освен отнемане на собствената мисъл и чувство на някого, и превръщането му в послушен и зависим роб или слуга, без характер и собствено мнение. Превръщането на уж свободното общество в стадо. Всички се обличат еднакво, слушат еднаква музика, държат се еднакво, вживяват се в собствените си празни и безплътни мисли еднакво, тъпеят еднакво, със всичките им еднакви превземки и имитиране на поведението на други, които според тях са вървежни, т.е. модерни и затова харесвани; говорят по един и същи начи използвайки едни и същи клишета, наречени модерен жаргон... А най-интересното за страничният наблюдател е, че през цялото време напълно се вживяват в ролята, че са различни и се отличават от другите, че виждаш ли, са съвременни, в крак с времето и разни др. интересни нещица от този род. А всички те са абсолютно ЕДНАКВИ. Защото ВСИЧКИ са модерни, или искат да бъдат и се стремят да бъдат такива. И точно това ги прави като клонирани, повторими. Тотална липса на собствено мнение, на собствена преценка, на характер, на воля и постоянно следене на тенденциите в поведението и общуването, за да не останем, виждаш ли, назад и да станем демоде. Защото иначе няма да се котираме, няма да бъдем забелязвани и харесвани...

Ей, това нещо модната индустрия много хитро си е уплело кошничката. Можете ли да сметнете само, колко хора от тоя бранш виреят на гърба на безхарактерните и нямащи собствено мнение и реална представа за собствената си ценност Зомбита – то това разни певци, артисти, агенти, стилисти, рекламни лица, съветници, гримьори, фризьори, маникюристи, козметици, аптеки, магазини, наркодилъри, алкохолни и тютюневи предприятия, всеки усмихвайки се невинно или предизвикателно, те убеждава ( понякога дори “безкрайно загрижено” ) колко си ИНТЕРЕСЕН и РАЗЛИЧЕН, колко си ВЪЛНУВАЩ за другите, колко си НЕПОВТОРИМ и НЕВЕРОЯТЕН, ако използваш или употребяваш техните стоки/продукти.... всички ти втълпяват – как не можеш без тях. Жената не е никаква жена ако не се държи така или не употребява тези продукти, ако не е облечена така... Мъжът не е никакъв мъж, ако не пие това, не използва този автършейв, ако не пуши това и... “Мъжете знаят защо”... и др. глупости от този род. Кино, телевизия, вестници, списания... всеки ти промива мозъка и ти казва какъв ТРЯБВА да бъдеш, какво ТРЯБВА да правиш и как ТРЯБВА постоянно да се променяш, за да си “съвременен” и интересен за околните. За да им пълниш наново и наново гушките. Гениално, нали!

Та нали ако се харесваш такъв какъвто си, всички те ще трябва да си потърсят друга работа, при това не толкова доходна и сладка. Огромните им печалби рязко ще спаднат, а накрая не се знае дали изобщо ще останат такива. Защото най-лесно се печели от комплексите на хората и от желанието им да бъдат харесвани, одобрявани и обичани. И как да си такъв, когато не си “ МОДЕРЕН ”!!!!!

ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДНИТЕ ХОРА !!!!! истинските и лишените от фалш и превземки!!! Без преструвки и безбройни роли!!! Без маски, стойки, чупки и цепки!!!
---------------------------

Това не много кратко лирично отклонение няма да хареса на мнозина от вас, и е изцяло израз само и единствено на собственото ми чепато мнение.
Alina
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Alina написа:Здравей приятел

Жио, искам да те подкрепя за тази тема, но преди това ми се иска също така да ти кажа, 4е това не е само в Канада приятел. Така е в тсял свят. Затова моля те, недей да генерализираш нещата казвайки и говорейки само за Канада. Все пак тук не е 4ак толкова зле. Хората имат достатъ4но пари да решат дали и то4но какво да си купят, къде да отидат да си прекарат отпуската и не се навират като в миши дупки нито се самоубиват от глад и безизходитса, нали.

И пускам нещо, което написах лятото когато си бях още в БГ, след един от походите ми в Рила и Пирин, които много оби4ам. И това не става дума само за БГ, а въобще за света и в какво са ни превърнали.
------------------------------------------------------

Знам, че следващите редове няма да харесат на много хора, но аз няма да съм си аз ако си го премълча, защото точно сега, в този момент, музата ми идва, просто извира от мен. И така...

ТЪРСЕНЕТО ОПРЕДЕЛЯ ПРЕДЛАГАНЕТО

· Ако – аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те – откажем да купуваме крадена стока – дали ще се краде?
· Ако – аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те – имаме съзнанието за това и откажем да вземаме каквито и да е наркотици, независимо от модата, дали цяла една пасмина отрепки ще свинства на наш гръб и ще се превръщат хората в зависими говеда и роби, без собствена свободна воля.
· Ако – аз, ти, той, тя, то, ние, вие, те – откажем да ни бъдат промивани мозъците с реклами и да ни казват какво трябва да правим, да ядем, да обличаме, какво трябва да бъде поведението ни и какви да са отношенията ни, виждаш ли това е модерно, а вчерашното вече не е, аууу, колко си задръстен/а и демоде, какво да слушаме, да мислим и да чувстваме, така трябва да изглеждаме, така трябва да се целуваме и виждаш ли, така трябва да правим любов... ако просто откажем да бъдем зомбирани и превръщани в най-обикновени клишета, защото какво е модата, освен отнемане на собствената мисъл и чувство на някого, и превръщането му в послушен и зависим роб или слуга, без характер и собствено мнение. Превръщането на уж свободното общество в стадо. Всички се обличат еднакво, слушат еднаква музика, държат се еднакво, вживяват се в собствените си празни и безплътни мисли еднакво, тъпеят еднакво, със всичките им еднакви превземки и имитиране на поведението на други, които според тях са вървежни, т.е. модерни и затова харесвани; говорят по един и същи начи използвайки едни и същи клишета, наречени модерен жаргон... А най-интересното за страничният наблюдател е, че през цялото време напълно се вживяват в ролята, че са различни и се отличават от другите, че виждаш ли, са съвременни, в крак с времето и разни др. интересни нещица от този род. А всички те са абсолютно ЕДНАКВИ. Защото ВСИЧКИ са модерни, или искат да бъдат и се стремят да бъдат такива. И точно това ги прави като клонирани, повторими. Тотална липса на собствено мнение, на собствена преценка, на характер, на воля и постоянно следене на тенденциите в поведението и общуването, за да не останем, виждаш ли, назад и да станем демоде. Защото иначе няма да се котираме, няма да бъдем забелязвани и харесвани...

Ей, това нещо модната индустрия много хитро си е уплело кошничката. Можете ли да сметнете само, колко хора от тоя бранш виреят на гърба на безхарактерните и нямащи собствено мнение и реална представа за собствената си ценност Зомбита – то това разни певци, артисти, агенти, стилисти, рекламни лица, съветници, гримьори, фризьори, маникюристи, козметици, аптеки, магазини, наркодилъри, алкохолни и тютюневи предприятия, всеки усмихвайки се невинно или предизвикателно, те убеждава ( понякога дори “безкрайно загрижено” ) колко си ИНТЕРЕСЕН и РАЗЛИЧЕН, колко си ВЪЛНУВАЩ за другите, колко си НЕПОВТОРИМ и НЕВЕРОЯТЕН, ако използваш или употребяваш техните стоки/продукти.... всички ти втълпяват – как не можеш без тях. Жената не е никаква жена ако не се държи така или не употребява тези продукти, ако не е облечена така... Мъжът не е никакъв мъж, ако не пие това, не използва този автършейв, ако не пуши това и... “Мъжете знаят защо”... и др. глупости от този род. Кино, телевизия, вестници, списания... всеки ти промива мозъка и ти казва какъв ТРЯБВА да бъдеш, какво ТРЯБВА да правиш и как ТРЯБВА постоянно да се променяш, за да си “съвременен” и интересен за околните. За да им пълниш наново и наново гушките. Гениално, нали!

Та нали ако се харесваш такъв какъвто си, всички те ще трябва да си потърсят друга работа, при това не толкова доходна и сладка. Огромните им печалби рязко ще спаднат, а накрая не се знае дали изобщо ще останат такива. Защото най-лесно се печели от комплексите на хората и от желанието им да бъдат харесвани, одобрявани и обичани. И как да си такъв, когато не си “ МОДЕРЕН ”!!!!!

ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДНИТЕ ХОРА !!!!! истинските и лишените от фалш и превземки!!! Без преструвки и безбройни роли!!! Без маски, стойки, чупки и цепки!!!
---------------------------

Това не много кратко лирично отклонение няма да хареса на мнозина от вас, и е изцяло израз само и единствено на собственото ми чепато мнение.
667, Alina...moje i nie da si otvorim nash klub tuk - Klub Zombiphobia :-)
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Napalno sam saglasen s tebe, Alina! :lol:

Zombitata sa navsyakade. Masoviyat chovek se manipulira lesno v vav vsichki strani i vremena.
A, inache men mnogo mi haresva pesenta Zombie.
neka da si pripomnim tekstat y :lol:

Zombie
CRANBERRIES

Another head hangs lowly,
Child is slowly taken.
And the violence caused such silence,
Who are we mistaken?

But you see, it's not me, it's not my family.
In your head, in your head they are fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are crying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, dou, dou, dou, dou, dou...

Another mother's breakin',
Heart is taking over.
When the vi'lence causes silence,
We must be mistaken.

It's the same old theme since nineteen-sixteen.
In your head, in your head they're still fighting,
With their tanks and their bombs,
And their bombs and their guns.
In your head, in your head, they are dying...

In your head, in your head,
Zombie, zombie, zombie,
Hey, hey, hey. What's in your head,
In your head,
Zombie, zombie, zombie?
Hey, hey, hey, hey, oh, oh, oh,
Oh, oh, oh, oh, hey, oh, ya, ya-a...
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Alina

Мнение от Alina »

Абе Канак, мен ме е яд 4е и аз се оставям да ме зомбират. Онзи ден отивам в магазина за прах за пране и бях много разо4арована, 4е няма Ариел. А в крайна сметка това ми е втълпено от рекламите в БГ. Разбираш ли, половин 4ас се 4удих то4но кой прах да избера от другите 4-5 марки които се предлагаха, защото не съм ги виждала по телевизията и не ги познавам. Какво излиза, купуваме не това което е наистина добро, а това което ни се внушава от медиите 4е е супер.

Това ми е болката, 4е и аз се оставям да ме манипулират. И то много 4есто. Кофти.
Alina
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Другият вариянт е да копуваш най-скъпото, защото обикновенно е и най-хубаво...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Гост

Мнение от Гост »

Алина, купувай си Тайд /местния Ариел :wink: / - хем познато като име, хем най-доброто на тукашния пазар. Има го в много разновидности - планински, класик, фреш и т.н. Също така течен и на прах. Аз напоследък си купувам течен и ми харесва /не го пия :shock: /. Стига сте се зомбирали, че ще ви пусна една местна песен за зомбита /кебекарска, ама от Абитиби 8) /.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Ombudsman написа:Алина, купувай си Тайд /местния Ариел :wink: / - хем познато като име, хем най-доброто на тукашния пазар. Има го в много разновидности - планински, класик, фреш и т.н. Също така течен и на прах. Аз напоследък си купувам течен и ми харесва /не го пия :shock: /. Стига сте се зомбирали, че ще ви пусна една местна песен за зомбита /кебекарска, ама от Абитиби 8) /.
naprotiv,
Gain e mnogo po gotin ot Tide ama ne e tolkova populiaren a se pravi ot sashtia proizvoditel i e po eftin

(((memories of a bachelor)))
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Ombudsman написа:че ще ви пусна една местна песен за зомбита
I'm just hanging around tonight,
just watching films
I am on the Zombie Trip and brutal things I like
Zombie attack
The film I saw is over now and I leave my home
Brutal Zombies are shouting so hard,
is it real or not?
Zombie attack
I wake up, this was a dream, I drink my beer
But then I see a Zombie killin',
I know I must die
Zombie attack

Муааааа-а-а-а-ха-хаааа! :haplio:
-------------------------------

Знае ли някой на кой е парчето? Ама без да преписвате от Гугл!
(Подсказка: Групата е идвала в БГ.)
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

He he Tankard ,niakude 80-te god i ne znaeh 4e niakoi gi slu6a :lol:

a za praha, 4e kude tuka prodavat Ariel?? Az kak taka ne sum vijdala?
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Заключено