Здравейте, може ли някой да ми каже дали е задължително да се прати
документ за владеене на френски-с първите документи до Виена или е желателно.
Благодаря ви предварително!
Документ за доказване ниво на френски
dok fr
До колкото знам все още не е задължително, но ако го имаш по-добре го прати може да избегнеш известно забавяне на процедурата ако решат на по-късен етап да ти поискат такъв документ.
Успех
Успех

Go big or go home.
Аз пратих документ. На интервюто също носих оригинала на сертификата ми от Алианс. Оперман ми поиска копие и тъй като нямах ходи да го преснима в бизнес центъра на Радисън. Аз съм за изпращането на такъв документ и мисля ,че това е в плюс при разглеждането на кандидатурата. Всъщност не аз мисля а самият Ги Нолен го каза на една информационна сесия преди две години.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Ами от моя опит - индивидуално е! Аз имам завършена Френската гимназия, на представянето за Квебек от г-н Ги Нолен изрично каза, че това не е привилегия. Нарочно си извадих административна справка за хорариума, но г-н Оперман не го поиска, за английския само бях написала че го владея на добро ниво в молбата за селекция, носех сертификата / който не го бях изпращала във Виена - бях го загубила и не ми се разправяше да го вадя наново.../ - 5 год Алианс към Гьоте институт, но и това не ми беше поискано...Важно е как се справяш с езиците в момента, ако имаш точките!
В очакване на Годо...