Относно акдемичната справка за университетско следване

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
laskindl

Относно акдемичната справка за университетско следване

Мнение от laskindl »

Бихте ли ми писали моля за тази академична справка за университетско следване - трябва ли да бъде приложена задължително към документите за Виена, в случай че нямам намерението да следвам в Канада?
:roll:
Благодаря предварително!
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Ти академична справка с хорариума трябва да представиш така или иначе. Те са ти написали какво искат :

�� copie de diplômes et de certificats d’études, à l’exclusion du niveau primaire, pour vous et votre époux ou conjoint de fait, s’il y a lieu;

�� relevés de notes de vos études collégiales ou universitaires;
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Blato

Мнение от Blato »

ivanko13 написа:Ти академична справка с хорариума трябва да представиш така или иначе. Те са ти написали какво искат :

􀂉 copie de diplômes et de certificats d’études, à l’exclusion du niveau primaire, pour vous et votre époux ou conjoint de fait, s’il y a lieu;

􀂉 relevés de notes de vos études collégiales ou universitaires;

Стига бърка човека бе.

Не ти трябва академична справка, а трябва да пратиш приложението към дипломата.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Blato написа:
Стига бърка човека бе.

Добре бе! :D Извинявам се ако съм объркал някой. Ха сега кажи какви са разликите между двете за да стане по-ясно. Освен ,че в академичната справка има и имената на преподавателите аз друга разлика не виждам.
Blato

Мнение от Blato »

ivanko13 написа:
Blato написа:
Стига бърка човека бе.

Добре бе! :D Извинявам се ако съм объркал някой. Ха сега кажи какви са разликите между двете за да стане по-ясно. Освен ,че в академичната справка има и имената на преподавателите аз друга разлика не виждам.
Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Blato написа: Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.
А не ти ли хрумна ,че дипломата може да е по-старичка и да е без приложение. :idea:
Lolov

Мнение от Lolov »

Извинете ме, че се намесвам, но всички приложения съдържат положени изпити съответно и оценки, но не всички хорариум (да не кажа,че досега не съм виждала).Става дума за висше образование, защото в дипломата за средно има хорариум!
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Г-н Лолов с тази фамилия (ако наистина е такава ) в Квебешко ще бъдете доста атрактивен.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Blato

Мнение от Blato »

ivanko13 написа:
Blato написа: Главната разлика, е че за едното даваш до 200лв според университета и чакаш 1 седмица, а другото си го имаш като приложение в дипломата.
А не ти ли хрумна ,че дипломата може да е по-старичка и да е без приложение. :idea:
Ми не ми е хрумвало защото и по старите дипломи имат приложение. Всъщност няма диплома за висше образование без приложение. :idea:

Ако човекът го е загубил е друга работа. Но не това беше въпросът.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Blato написа:
Ми не ми е хрумвало защото и по старите дипломи имат приложение. Всъщност няма диплома за висше образование без приложение. :idea:
.
А има ли хорариум в тях е въпроса?
Последно промяна от ivanko13 на Сря Юни 13, 2007 2:37 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

моята е от 1997 г. и в приложението го има хорариумът на всички курсове, освен това за него не съм давала и стотинка
Blato

Мнение от Blato »

ivanko13 написа:
Blato написа:
.
А има ли хорариум в тях е въпроса?

Искат ти приложението към дипломата.

В него какво пише - някъде пише само изучаваните предмети и оценките, другаде пише това + хорариума - няма значение.

Но никой не ти иска специално хорариума.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Blato написа:

Но никой не ти иска специално хорариума.
Нямам представа.
laskindl

Мнение от laskindl »

Здравейте!
Благодаря на всички, които писаха по моята тема. От това, което прочетох разбрах, че приложението към дипломата ми за висше образование е достатъчно, тъй като в него свен предметите и оценките има и съответния хорариум...
Аватар
djohn3

Мнение от djohn3 »

На съпругата ми в приложението и имаше хорариум и не сме и вадили акадимична спаравка, нов моята нямаше и си извадих. По мое мнение ги интересува хорариума, а още повече ако ти трябва дипломата за да доучваш нещо там, ще ти трябва така или иначе.
Публикувай отговор