Български продукти в Калгари
Български продукти в Калгари
Знае ли някои къде може да се купят ракия, сирене, лютеница и т.н. в Калгари. Мерси!
Ракия не се продава. Иначе в гръцкия magazin има лютеница, туршии, българско и македонско сирене (аз лично го предпочитам) - Kalamata - На 15 Ave и 11 St SW
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Slavic food store
17107 James McKevitt Rd SW, Calgary
Имат лютеница "Хорце", българско краве сирене, български балкански кашкавал, мариновани люти чушлета.
Има друг руски магазин в Woodbine където също се продава лютеница "Хорце". За съжаление не знам точния адрес.
Македонско сирене може да се намери в арабския магазин до Liqiudation World на 17 ave SW. Това е плацата между 37 street и Glenwood Dr SW. Има и други хубави неща, които не са български - леща, кори за баница, маслини.
Не съм чувал да се продава българска ракия. Мисля че има хърватска сливова ракия някъде до Marlboro mall в NE в някакъв китайски мол. Пил съм в приятели и ми харесва, но не съм купувал и не знам колко струва. Може също да пробваш италианска грапа или някое френско бренди дали ще ти харесат.
17107 James McKevitt Rd SW, Calgary
Имат лютеница "Хорце", българско краве сирене, български балкански кашкавал, мариновани люти чушлета.
Има друг руски магазин в Woodbine където също се продава лютеница "Хорце". За съжаление не знам точния адрес.
Македонско сирене може да се намери в арабския магазин до Liqiudation World на 17 ave SW. Това е плацата между 37 street и Glenwood Dr SW. Има и други хубави неща, които не са български - леща, кори за баница, маслини.
Не съм чувал да се продава българска ракия. Мисля че има хърватска сливова ракия някъде до Marlboro mall в NE в някакъв китайски мол. Пил съм в приятели и ми харесва, но не съм купувал и не знам колко струва. Може също да пробваш италианска грапа или някое френско бренди дали ще ти харесат.
"Life is the art of drawing without an eraser." - John W. Gardner
tuka тази хърватска сливова е към 26$, продават я в едни издути шишета. Малко не е пречистена добре, така че ако прекалиш ще те цепи глава якоshark6286 написа:. Мисля че има хърватска сливова ракия някъде до Marlboro mall в NE в някакъв китайски мол. Пил съм в приятели и ми харесва, но не съм купувал и не знам колко струва.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- hankroum
- Обратна връзка:
в малборо мола отсреща кадето е Canadian tire има магазин за алкохол. всъщност ще се ориентираш по китаиците каде отиват. има еднолитрови бутилки ракия. не са евтинки но си заслужават. доста са по хубави от тиа издутите бутилки. около 30-36 $ за литър.
аз от там си купувам.
аз от там си купувам.
АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!