Zivva е удобна телефонна услуга за международни разговори. Zivva използва последните Интернет технологии, за да ви свърже с вашето семейство и приятели. Срещу фиксирана сума на месец вие получавате телефонен номер в София, който звъни на вашия телефон в САЩ или Канада. Всички, които ви звънят от България, плащат разговор със София, но вие говорите в Щатите или Канада. Все едно сте си в България!
Като допълнение Zivva предлага възможности за разговори от Америка към България.
http://www.zivva.com/
Пробвал съм го- работи.Сега нашите и приятелите ми звънят когато си искат.Фиксираната сума за която става въпрос по горе е 30$ на месец.Мисля че си струва.При това няма лимит за броя и продължителността на разговорите.
Very important
-
- Обратна връзка:
Very important
Кой какво сам - никой друг.
-
-
-
-
- Обратна връзка:
Важи и за Канада.Покрити са всички по-големи градове из всички провинции.imalizna4enie написа:Tazi usluga ia predlaga6e i edna druga kompania. No pi6e6e kakto i v tozi site, 4e e samo za 6tatite. Vaji li i za Canada??? Za6toto ako e taka 6te e super. Raboti li bezplatnia test? Abe kvo li pitam, napravo 6te go probvam
Кой какво сам - никой друг.