Drugarcheta, veche I-net imame ot 2 dni.
A Роси си има и работа от днес... във фризьорски салон, много яко. Беше 3-тата обява, на която отговорих... от общо 4 обяви - от 2 ми се обадиха вече да ме викнат. Явно не е толкова страшно с бачкането... Днес бях там, много приятно се държаха с мен, засега изглежда супер, по-нататък като имам повече впечатления ще разкажа.
От другия месец може би ще се запиша за вечерно в Конкордия. Ще ми се, но още не съм решла твърдо, най-вече от финансите ще зависи... Ще ми се първо да се ориентираме малко в доходите и разходите си за да сме 100% сигурни, че ще можем да си го позволим...
Боби започва интензивен курс по английски следващата седмица... безплатен (30$ за 5 месеца

Като види как потръгва там ще потърси и нещо подходящо (почасово) да побачква в допълнение на семейния бюджет.
На тукашните им разбираме приказките, но ние сме в англофонски квартал и тук френският си е френски, не е "кебекуа"... англофоните говорят по-читаво. Иначе английският си е нормален. Виж вече като попаднеш на някого с местен френски акцент... става страшно

или на някой китаец, 'дето половината звуци не може да ги произнесе
Хайде, до скоро и пак ще пишем!
Поздрави на всички форумци!!!