Renseignement additionnels sur la famille

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
nevergiveup

Renseignement additionnels sur la famille

Мнение от nevergiveup »

Здравейте! Срещам трудност при попълването на този документ - Renseignement additionnels sur la famille. И по точно той е един от двата който се попълва и от придружаващия кандидат, но като гледам как са направени графите не мога да стопля как имиграционните ще разберат кой от двата екземпляра е попълнен от основния кандидат и кой от придружаващия :nenam: (дано не бъркам нещо при попълването) А имената на градовете пишат ли се на кирилица?
И един втори въпрос се заформи докато попълвах данните за военната служба в анекс 1 - какво точно означава secteur de service. Намерих две мнение и едното е че това визира рода войски а според другото става въпрос за вида войски.
:beer:
"Life isn't about finding yourself, Life is about creating yourself" (unknown)
Аватар
nevergiveup

Мнение от nevergiveup »

На първия въпрос си отговорих от тази тема - http://bgcanada.com/pforum/viewtopic.ph ... =demandeur

Някой няма ли да сподели нещо по втория въпрос, че да не направя някоя глупост. :plach:
strs
Обратна връзка:

Мнение от strs »

И пред мен стои същия въпрос, тъй като аз съм и бивш военен офицер, но според мен би следвало това да означава рода войска.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

nevergiveup написа:И един втори въпрос се заформи докато попълвах данните за военната служба в анекс 1 - какво точно означава secteur de service. Намерих две мнение и едното е че това визира рода войски а според другото става въпрос за вида войски.
Няма такова понятие "вид войски", а има "видове въоръжени сили" (военно-въздушни сили, военноморски сили, сухопътни сили) и "родове войски" (мотострелкови, бронетанкови, танкови, противотанкови, артилерия и ПВО, ракетни, инжинерни и т.н.).

Е, сега вече би трябвало да ти е ясно какво трябва да напишеш в съответната графа.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
nevergiveup

Мнение от nevergiveup »

Благодаря за уточнението! За съжаление отново не ми стана ясно за видове въоръжени сили ли става въпрос или за родове войски! Страхувам се че се нуждая от още един жокер. :oops:
Рових в уикипедията, петит ларус и петит робер - но нищо. Проблемът ми е че специалността ми от армията звучи подозрително и ако това се отнася за рода войски - :noz: . Излиза че ми се иска да става въпрос за вида въоръжени сили.
Все още чакам отговор. Няма ли някой наскоро получил виза с все още пресни спомени да каже какво е писал. :aeh:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Проблемът ми е че специалността ми от армията звучи подозрително
Проблемът е в твоята глава и какво изобщо значи това да "звучи подозрително"?
Пък и ако на теб така ти звучи, то сигурен ли си че и на мен, на Иван, Петкан, Драган, на имиграционния чиновник и т.н. също така ни звучи?
А не е ли възможно и нещо което на теб ти звучи успокоително, на някой друг да му звучи много подозрително?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
nevergiveup

Мнение от nevergiveup »

Здравейте и благодаря за отговорите. Един приятел ме посъветва да видя как е в английския вариант а аз англето по го вдявам ама акъла като не ми иде на време.:evil: :idea: :idea: :idea: :idea:

Та в английския вариант е използвана фразата Branch of service, което означава род войска(мотострелкови, танкови, автомобилни, инженерни воски и т.н. )
Успех на всички по нататък в процедурата а и след това!!!!!
Публикувай отговор