Колко подробен да е планът за имиграция?
Колко подробен да е планът за имиграция?
.
Последно промяна от plamsht на Сря Май 11, 2011 9:01 am, променено общо 1 път.
- Bily T
Аз съм минал ама не съм представял някакъв план за емиграция. Ако говориш за личната ти мотивация това е друго добре е да си подготвен да отговаряш на въпроси от сорта: защо искате да емигрирате, защо избрахте Квебек, какво смятате да работите и в тоя дух 3-4 въпроса не е нищо страшно все пак спокойно. Никой няма да ти иска предложения за работа от Канадски фирми и т.н.
Успех
Успех
NO PAIN NO GAIN
Bily T е прав,подготви се за отговори с които ще искат да ги убедиш ,колко "ужасно" си мотивиран да емигрираш и най-вече, че там ще успееш.Това наистина е много важно а също и познанията ти за Quebec...не да се побъркаш да наизустяваш и накрая да се оплескаш,а само най важното това което те е впечатлило...
Ако професията ти е регулирана от ордер не е лошо да знаеш горе-долу какво трябва да направиш, за да можеш да я практикуваш.
Нашият случай не беше такъв, така че само си репетирахме защо Монреал, какво знаем за града, какво смятаме да работим там, като мъжът ми показа разпечатани обяви за работа, колкото да потвърди, че там има търсене за неговата професия. Общо взето това ни беше подготовката. Успех на интервюто и спокойствие най-вече
Нашият случай не беше такъв, така че само си репетирахме защо Монреал, какво знаем за града, какво смятаме да работим там, като мъжът ми показа разпечатани обяви за работа, колкото да потвърди, че там има търсене за неговата професия. Общо взето това ни беше подготовката. Успех на интервюто и спокойствие най-вече