Chetoh iz foruma no taka i ne namerih ednoznachna informacia po temata.
Ako niakoi tam poluchava takiva da spodeli???
Thenks in advise
Kolko sa detskite nadbavki v CAN???
Re: Kolko sa detskite nadbavki v CAN???
Za 1 dete nie polu4avame 200$ Federalni i 52.08$ Provincialni (Qc) detski nadbavki.Kpetrov написа:Chetoh iz foruma no taka i ne namerih ednoznachna informacia po temata.
Ako niakoi tam poluchava takiva da spodeli???
Thenks in advise
Детските надбавки зависят от дохода на семейството. При висок доход такива не се полагат. Колкото по-нисък е дохода, толкова по-високи са надбавките до достигането на определен максимум приблизително 250 долара на дете).
http://www.ccra-adrc.gc.ca/benefits/childbenefit-e.html
Лаура
http://www.ccra-adrc.gc.ca/benefits/childbenefit-e.html
Лаура
- Lub0
- Обратна връзка:
Освен максимум има и минимум, независимо колко ти е висок дохода получаваш минимума от Фдералното правителство, минимума е: $34.58 на месец. Дохода се определя на базата на данъчната декларация подадена за предходната година. Това значи, че независимо колко ти е виско дохода първата година, ще получаваш максималните детски по Федералната и провинциалните програми.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
LubO,
Ние не получаваме нищо нито от федералното правителство, нито от Онтарио. Така че няма минимум. Когато се роди дъщеря ми и пуснах декларацията (дават ти я от родилния дом) ме потърсиха по телефона и в краткия раговор стана чсно, че за да получаваме детски е нужно да си родим още 5 деца - даже и да имам желание, нямам биологична възможност да го направя. Най-много още едно.
Лаура
Ние не получаваме нищо нито от федералното правителство, нито от Онтарио. Така че няма минимум. Когато се роди дъщеря ми и пуснах декларацията (дават ти я от родилния дом) ме потърсиха по телефона и в краткия раговор стана чсно, че за да получаваме детски е нужно да си родим още 5 деца - даже и да имам желание, нямам биологична възможност да го направя. Най-много още едно.

Лаура
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
kakvi sa kucheshkite nadbavki?
az niamam dete no imam kuche i to iade 100 kinta na mesec
niakoi da e chuval za kucheshki nadbavki?
niakoi da e chuval za kucheshki nadbavki?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az govorih i ako go pusna za razplod moga da claimvam hranata muLub0 написа:На твое място бих се заинтересувал и поговорил с финансов съветник...
ama edinstvennite naviti kuchki sa v montreal
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.