Tyrsim kvartira ot 01.03 ili ot kraya na february.
Ako nqkoj ima neshto predvid neka mi pishe na balbi@mail.bg
Blagodarya vi!
Kvartira 2 1/2 ot 01.03
-
kvartira
V koi grad ia tursite
;-)
Majtap nqma:)
V Montreal ya tyrsim:)_
Strashna obqva dadoh i az:)))))))))
10x za zabelejkata:), 4e ina4e i v Toronto mojeh da otida:)
V Montreal ya tyrsim:)_
Strashna obqva dadoh i az:)))))))))
10x za zabelejkata:), 4e ina4e i v Toronto mojeh da otida:)
:))
Joy pozvoli mi da znam kakvo tyrsya:)JOY написа:Балби,някой нормален мислиш ли,че живее в 2 1/2,за да ти предложи?Ако 3 1/2 е гарсониера,представям си 2 1/2 какво е...От вратата в спалнята.Мотелска стая.Търси нещо нормално,бе,човек,че после поне една година ще трябва да живееш в нея!
I kakvo mi tryabva po-vajno:) Osven tova imam poznati jiveeshti v 2 1/2 i ne sa nikak zle!:)
Kysmet:)
- PoLuX
- Обратна връзка:
В тази връзка какви са горе долу наемите на тези 1 1/2 и 2 1/2 - питам, защото така и не можах да се ориентирам в тези сайтове, които от време на време ги дава някоя добра душа във форума
питам общо взето за сравнение между Монреал и Торонто... интересно ми е в какви граници могат да се движат наемите.

Tova za cenute e malko slogen vupros,zashtot zavisi ot kwartala.Az za 1 1/2 v Plateau Mont -Royal plashtam 430 s vklucheno vsi4ko i obzavedeno,a edin priatel za 2 1/2 v Cote des Neiges plashta 410 ama v cenata ne e vklu4en toka,posledno edna priatelka za 1 1/2 plashta 380v Verdun ama pak bez toka + 4e ima otgore danuk smet .Taka4e gore dolu navskiade mai izliza sredno 420-450.Pone tova znam az.