Въпроса ми е за онези дюшеци които хората ползват обикновено по плажовете. В смисъл , че са доста компактни и ако се наложи да се спи в необзаведена квартира... Ако някой иска да ми продаде такъв също съм авейлабъл... Никъде тук не съм виждал такова чудо.
Аз тук имам една плувка излишна, но мога и банските да ти продам защото от тази Канада малко се повталих а и в снега ми е доста трудно да плувам, ама ти ако знаеш някаква техника ще ти свършат работа
shnorhela написа: Аз тук имам една плувка излишна, но мога и банските да ти продам защото от тази Канада малко се повталих а и в снега ми е доста трудно да плувам, ама ти ако знаеш някаква техника ще ти свършат работа
Супер, то може и без бански, само има едно правило: да не спираш да мърдаш, че инъче замръзват някои области
От Зелерс - има ги различни размери - препоръчвам отделни защото иначе единия като стане другия потъва леко та е малко пияно положение
Ако си намерят жилище до 30 дни могат да ги върнат и да си вземат обратно парите
Намират се на щанда със спортни стоки - явно се брои за туристическа вещ.
fe_ya написа:От Зелерс - има ги различни размери - препоръчвам отделни защото иначе единия като стане другия потъва леко та е малко пияно положение
Ако си намерят жилище до 30 дни могат да ги върнат и да си вземат обратно парите
Намират се на щанда със спортни стоки - явно се брои за туристическа вещ.
A kakvo e Зелерс ? Ili pone kak se pishe na angl. ta da potarsia v internet?
vladi написа:Въпроса ми е за онези дюшеци които хората ползват обикновено по плажовете. В смисъл , че са доста компактни и ако се наложи да се спи в необзаведена квартира... Ако някой иска да ми продаде такъв също съм авейлабъл... Никъде тук не съм виждал такова чудо.
Има ги и в туристическия отдел на Walmart. Можеш да намериш 4 размера - single, double, queen size и king size.