rabota v BG
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
rabota v BG
vijte kvo predlojenie namerih za rabota v BG:
http://www.jobtiger.bg/showJob.asp?job_ ... Result.asp
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
da, taka si e
triava da utshstvash i v "Balgarskia Velikden"
Imashe edin g-n Karolev - toi slavno si e prekaral v Montreal - diplomiral se tshoveka, ne mu haressalo ossobeno i si predlojil uslugite na NV tsar Moni - i sega e v bordovete na 10-tina firmi i zaema dostoino miasto v polititsheskia jivot na BG
Da, taka si e to - tezi ot BG nali sa sviknali da tshakat mesia da doide ot stranstvo i da gi "opravi" - lesno mojesh da im se katshish na glavite
triava da utshstvash i v "Balgarskia Velikden"
Imashe edin g-n Karolev - toi slavno si e prekaral v Montreal - diplomiral se tshoveka, ne mu haressalo ossobeno i si predlojil uslugite na NV tsar Moni - i sega e v bordovete na 10-tina firmi i zaema dostoino miasto v polititsheskia jivot na BG
Da, taka si e to - tezi ot BG nali sa sviknali da tshakat mesia da doide ot stranstvo i da gi "opravi" - lesno mojesh da im se katshish na glavite
Re: rabota v BG
.................KolioBalkanski написа:vijte kvo predlojenie namerih za rabota v BG:
Requirements Изисквания: висше образование; много добър английски език; компютърна грамотност; добри комуникативни и организаторски умения; способност за работа в екип.
Опитът в изпълнение на проекти с външно финансиране ще се счита за предимство.
Моля, изпратете мотивационно писмо, в което да бъде посочен градът, за който кандидатствате, автобиография на английски език, актуална снимка, адрес и телефон за кореспонденция на адрес:
.................
Не ми стана ясно защо искат снимка на кандидата/ката - по красота ли ще си подбират кандидатите?

Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Когато кандидастваш за работа в Канада работодателя няма право (поне на теория) да те дискриминира на основа възраст, пол, раса, религия и т.н. - затова и няма право да ти иска снимка.bubble написа:навсякъде вече /в БГ/ при кандидатстване за работа искат и актуална снимка....
Друг е въпроса че ако стигнеш до интервюто външния вид определено играе важна роля.
Be yourself - no one else is more qualified.
forumjiite...
I na men tova za snimkata mi se stori smeshno...
ot utre vuv foruma vsichki s actualna snimka!!!:) moje puk da ni naznachat v BG?!
ot utre vuv foruma vsichki s actualna snimka!!!:) moje puk da ni naznachat v BG?!