Releve pour revenus 2006 от Кофи-то!!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
AleksandrAI

Releve pour revenus 2006 от Кофи-то!!!!

Мнение от AleksandrAI »

Значи проблема е от най-обичайните в Канада.

Карахме КОФИ и трябва да ни изпратят Releve pour revenus 2006.
Обаче, ние се преместихме в края на годината в Едмънтън и им изпратихме едно Avis de changement d'addresse ноември месец.
И както винаги става, тъпаците са изпратили мойто на стария адрес, а на жената го няма.
Проблемът е че не мога да отида на място. Звънях на (514) 864 9191, но там няма как да се свържа с агент да си поговоря а (514) 846 9292 пък е няква централа само за информация.
Та въпроса е някой имал ли е подобна ситуация с неполучаване на това Releve и на кой телефон им е звънял.

Благодаря предварително.
Аватар
dog

Мнение от dog »

В краен случай сядаш и описваш на един лист случая и отдолу написваш точно колко си получил по месеци и се подписваш. Прилагаш го към декларациите си и си оставяш едно копие за теб. Няма проблеми, те си се оправят.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Успях да се свържа.
И определено се убедих че са малоумници.
Имат ни новия адрес и въпреки това са изпратили писмата на стария.
Bingi Bingi

Мнение от Bingi Bingi »

Аз бях изпаднала в същата ситуация. Уведомих ги, че си сменям адреса, но не получих документа. Два пъти звънях да ги питам какво става и двата пъти ми отговориха, че адресът е сменен и да чакам. Да, ама не. Писмото беше изпратено на стария адрес и добре, че консиержът е приятел с мъжа ми, та го запазил човека. Но до тук не свърши драмата. Бяха ми вписали само сумата, която съм получила за първия месец. Хайде отново звънене и отговор да чакам, защото са претрупани от работа. Накрая ми писна. Сметнах си действителната сума, която съм получила по чековете, счетоводителят я вписа в декларацията и им приложихме грешното Releve.
Публикувай отговор