Pyrvia prevod za taksa

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
doco

Pyrvia prevod za taksa

Мнение от doco »

Dokumentite mi sa po4ti gotovi i e vreme da podgotvia parichnia prevod. Imam slednite vyposi.
Koia e nai dobrata banka po otnoshenie na taksi i t.n. ?
Osven tova mislia prevoda da e v USD- pogledanh kursa v Yahoo i e 1USD-1.175 CAD koeto e kym 330USD suma za taksa. Predpolagam 4e kursa na nemskata banka niama da e mnogo po razli4en :?:
Osven tova znam 4e 6te ima i drugi taksi sled prevoda. Niakoi moge li dami kage v kakyv razmer priblizitelno 6te sa?
Az se nadiavam 350USD da pokriat vsi4ki razhodi, ili e po-dobre da e malko po visoka syma-360. Tova estestveno ne vkluy4va taksa za prevod koiato se pla6ta v BG bankata
Аватар
AleksandrAI

Re: Pyrvia prevod za taksa

Мнение от AleksandrAI »

Превод:
doco написа:Документите ми са почти готови и е време да подготвя паричния превод. Имам следните въпоси.
Коя е най добрата банка по отношение на такси и т.н. ?
Освен това мисля превода да е в USD- погледанх курса в Yahoo и е 1USD-1.175 CAD което е към 330USD сума за такса. Предполагам че курса на немската банка няма да е много по различен :?:
Освен това знам че ще има и други такси след превода. Някои може ли дами каже в какъв размер приблизително ще са?
Аз се надявам 350USD да покрият всички разходи, или е по-добре да е малко по висока сума-360. Това естествено не вклюъчва такса за превод която се плаща в БГ банката
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Ако става въпрос за документите след интервюто прочети тази статия:

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=26

Ако ли не, виж тук:

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... egory&id=1
Аватар
copadenieve

Мнение от copadenieve »

ние ползвахме услугите на Биохим, но в форома съм чела и за вариант с чек чрез централна кооперативна банка. следващата сума е 495 usd а за vizata 445 usd
LA VIDA ES UN CARNAVAL
-
doco

Мнение от doco »

Sorry ama kirilicata mi ne6to ne e nared.
Stava vypros za taksata koiato se izpra6ta zaedno s Demande de certificat de sélection kym Viena.
Ta za neia iskam da znam dali 350-360 USD 6te sa dostaty4ni?
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Ние също ползвахме Биохим. Отваряш си сметка в левове и си вкарваш сумата вътре. Аз вкарах 50 горница заради таксите за превода. И повече да вкараш няма лошо, после ще си изтеглиш остатъка. Те ти правят превода в канадски долари по курса за деня и в нареждането упоменават, получателя да си чарджи от сметката ти колкото е необходимо за превода. Така не рискуваш нищо. Успех! :beer:
Аватар
AleksandrAI

Мнение от AleksandrAI »

Дай повече информация. Като какъв кандидатстваш? и т.н...
Публикувай отговор