Декларация от бащата за емиграция на дете
Декларация от бащата за емиграция на дете
Дали трябва да бъде заверена в консулството или само нотариално е достатъчно, някоя разведена мама да си е водила детето в канада и да знае???
при нотаиус се изготвя и пак при него се прави копие и превеждаш след това, като оригинала си го пазиш а копието пращаш и за учебният център, моят съвет е да споменете го и трябва да представиш осигурителна книжка /заверена от последна ревизия/ и данъчна декларация за миналата година на фирмата, като нас с desisa.
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
благодаря ви
Защо според теб е по добре да обявявам бизнеса си... соглед на какво го казваш. това е най- голямата ми дилема за помента. Да или не.
Между другото основно финанси си докарвам с продажба и поддръжка на на хардуер, изработка и поддръжка на WEB страници. Ако кажа за школата трябва да рзказвам и за другите неща.
Проблема е че имам дължими пенсионни поне за две години които съм се запънала че няма да платя...
Между другото основно финанси си докарвам с продажба и поддръжка на на хардуер, изработка и поддръжка на WEB страници. Ако кажа за школата трябва да рзказвам и за другите неща.
Проблема е че имам дължими пенсионни поне за две години които съм се запънала че няма да платя...