Искам да задам няколко въпроси по отношение Онлайн теста за селекция,за да преценим колко точки точно събираме!? Ще бъда благодарна на всички,които ми отговорят компетентно!
1. По отношение на графата: "Област на образование"-мисля,че тук съпругът ми е секция Е-тоест 0 точки. Но вие кажете? Той има военно образование+гражданска инженерна специалност(магистър) свързочник на далекосъобщителна техника.Това нула точки ли са?
2.По отношение на графата:"Вора специалност"-това се отнася за 2-ра специалност висше или може да е средно техникум??? Той има завършено средно образование в техникум спец:технико-технологичен монтаж на проф.съоражения и машини". Това втора специалност ли се води,тоест 2 точки според теста или се гледа в графата:"Ниво на образование"??? Посочете ми колко точки са или няма въобще?
3.По отношение на езика-той сега учи френски,но при частен учител и мисли да си пише 7 или 8 точки(той ще е водещият). Трябва ли му документ за владеене на езика? И колко часа би трябвало да представи, ако му поискат?? Аз,като придружител имам 1200 часа френски. Завършила съм такава гимназия. Това взима ли се под внимание или не??
4. Аз по професия съм инжинер по горско стопанство.Това колко точки са и в коя секция попадам??
5. Да смятаме ли графата : "Финансова самостоятелност"???
6. Колко точки трябва да съберем двамата,като минимум: 60 или 68 точки??
Много ще бъда благодарна на всички,които ни пишат!