Чакаме бебе.....дали да ги уведомя??

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vanio

Чакаме бебе.....дали да ги уведомя??

Мнение от vanio »

Здравейте!

Минах интервюто през есента, взех сертификат за селекция, в последствие се ожених, сега подготвям документите на съпругата ми за пращане във Виена. Но тя е бременна и сега се чудя дали да ги уведомя с писмо, което ще придружава нейната молба за сертификат за селекция или в последствие? Според вас кой вариант е по- добрия?
vanio
jana

Мнение от jana »

Колкото по-рано ги уведомите толкова по-добре. После ще ви бъде от полза за документите на бебето. Ние бяхме в подобна ситуация.
Честито за Бебето и много късмет!
krem

Мнение от krem »

Честито! Увдомете ги по бързо според мен. и аз сам бременна- 4акам медицински-и съм в лека паника, заради сертификатите които полу4ихме ноември. Линда ни каза 4е са с давност 1 год.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Уведомете ги разбира се като се роди бебчето ще изпратите копие от акта му за раждане и ще му издадат сертификат за селекция за него.
NO PAIN NO GAIN
vanio

Мнение от vanio »

По какъв начин според вас, ако ги уведомя, това може да повлияе на кандидатурата ни ?
vanio
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

само положително предполагам
NO PAIN NO GAIN
airanche

Мнение от airanche »

И ние сме във същото положение като Vanio. Първо аз кандидатствах сам и получих сетификат, после се ожених и изпратих писмо до Виена, че съм женен и съпругата ми очаква дете през Април живот и здраве. Попитаха ме дали и тя ще ходи с мен в Квебек/това стана по телефона/ поздравиха ме с едно писмо/по случай женитбата и това че чакаме бебе/ и изпратиха списък с документи за нея. Ние ги изпратихме и след 1 месец ни върнаха отговор с двата сертификата за мен и за нея. След като неколкократно съм уведомил във Виена писмено и по телефона както и на една информационна сесия в София за бъдещото бебе не съм получил никакъв отговор ... за това смятам, че като се роди тогава мога да ги уведомя писмено и да ми изпратят списък с документи за него за да ги извадя... искат и международен паспорт.
Заключено