ПП Социала е федерална програма и затова я има навсякъде, а не е Квебекарска измислица - Work Premium-a, обаче е

твойте разсъждения са точен пример на знаеш какво говориш, но не знаеш как да го ползвашc200 написа:Който взима социал има право да работи и да изкарва до определена сума.
За Work Premium има долна граница на годишния доход (разбира се има и горна), май беше към 3600$, което горе-долу е и горната граница на позволения доход за работещите на социал (че дали и не е бая над нея).
Т.е. малко сложно ще стане точенето от 2 места
Проверете си детайлите из съответните сайти.
"Ама дреме ми " и на мен и на мен и на менmama_kenga написа:Рекламираш се като наводняваш форума с какви ли не уж изключителни и много тайнствени информации за подобряване на имотното състояние. А всъщност тези информации ги има свободно и много ясно описани във всички правителствени и банкови сайтове...Какво те накара така изведнъж и случайно , баш в сезона на дан. декларации, да станеш такъв филантроп и да обясняваш на всички ( направо без пари) какво трябва и какво не трябва да знаят, и ако случайно не го знаят - то ти си най-великата персона, която, срещу скромно възнаграждение ще оправи всеки в живота.
Ама дреме ми - аз глава на раменете имам - а ти гледам, че имаш пълната подкрепа на модераторите да се рекламираш безплатно, форумът е частен ...така, че дерзай! Все някой шаран ще хванеш - тук 20 долара, там 20 долара - не е зле, става.
А докато седя в Бг през лятото как една тема не пусна да ни светнеш какво трябва да правим с финансите си . Тогава не беше инетересно - не беше данъчен сезон.
Да не говорим за странно съгласуваните ви безконечни " спорове" с Хълбоя - пак случайно стечение на обстоятелствата..., нищо нарочно , нали?
бгмонреал, аз тази информация съм я писала във форума поне два (2) пъти до сега, когато бях заинтересувана лично. Всъщност, нищо не успяхме да получим нито първата, нито втората година, но за тази програма знам от 2002 г. и съм писала тук. Ако трябват пак доказателства, да взема да ровя по форумаbgmontreal написа:остава да си отговорим на въпроса защо стават толкова услужливи хората СЛЕД като аз пусна някаква информация.
само не разбрах къде се рекламирам или очаквате аз да раздавам социал или уърк примиъм
Abe ti ne uspia li da spre6 Sociala dosega, 4e se zahwana i s na horata dohodite ?mama_kenga написа:...Ама дреме ми - аз глава на раменете имам - а ти гледам, че имаш пълната подкрепа на модераторите да се рекламираш безплатно, форумът е частен ...така, че дерзай! Все някой шаран ще хванеш - тук 20 долара, там 20 долара - не е зле, става.
...
бря, че той само 20 кинта ли взима за декларацийка? тук са по 35$mama_kenga написа:Все някой шаран ще хванеш - тук 20 долара, там 20 долара - не е зле, става.
krimon написа:бгмонреал, аз тази информация съм я писала във форума поне два (2) пъти до сега, когато бях заинтересувана лично. Всъщност, нищо не успяхме да получим нито първата, нито втората година, но за тази програма знам от 2002 г. и съм писала тук. Ако трябват пак доказателства, да взема да ровя по форумаbgmontreal написа:остава да си отговорим на въпроса защо стават толкова услужливи хората СЛЕД като аз пусна някаква информация.
само не разбрах къде се рекламирам или очаквате аз да раздавам социал или уърк примиъм