3 супер снимки от Монреал, изпратени от нашата приятелка Риба можете да видите в раздела "Още Монреал"
11 снежни снимки стария познайник Марк, маркиращи щрихи от зимното монреалско настроение в галерията Сняг
И директно от китната, макар и малко мъглива столица, нашата кореспондентка Снежи представя галерията Отава
Специални благодарности към авторите на снимките и приемете извиненията ми, че толкова се забавих с публикуването. Мерси!
Нови снимки на портала
Eto i edno nowo miasto, kadeto mojete da widite dosta snimki ot Montreal, napraweni ot men, a sa6to i dosta drugi interesni ne6ta.
http://www.vcity.ca/index.php?module=ph ... ges&fid=23
http://www.vcity.ca/index.php?module=ph ... ges&fid=23
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Estestweno, ne ozna4awa,4e niama da pra6tam powe4e snimki i w bgcanada.com. Wsi4ko zawisi ot swobodnoto wreme, koeto naposledak e deficitna weli4ina.
Samo ne razbiram kak da talkuwam opisanieto "poznajnik", no se nadiawam da e imal wpredwid ne6to polojitelno ssttoo.
Samo ne razbiram kak da talkuwam opisanieto "poznajnik", no se nadiawam da e imal wpredwid ne6to polojitelno ssttoo.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Положително, разбира се!
Ми вече бях употребил думата "приятелка" по адрес на Риба, и за да не стават тавталогии, трябваше да измисля някакъв синоним.
Пък следващото повторение "Марк маркира" е умишлено търсен ефект със закачлив елемент.
С 2 думи - не ми обръщай внимание, късно е, изморени сме (макар и в началото на седмицата) и нещо духовитостта бяга по тъч-линията като куцо пиле със зелен домат
Още веднъж сърдечни благодарности на теб, Марк и на всички дето пращат снимки и статии!
Ми вече бях употребил думата "приятелка" по адрес на Риба, и за да не стават тавталогии, трябваше да измисля някакъв синоним.
Пък следващото повторение "Марк маркира" е умишлено търсен ефект със закачлив елемент.
С 2 думи - не ми обръщай внимание, късно е, изморени сме (макар и в началото на седмицата) и нещо духовитостта бяга по тъч-линията като куцо пиле със зелен домат

Още веднъж сърдечни благодарности на теб, Марк и на всички дето пращат снимки и статии!