Защо толкова много българи напускат Канада
Защо толкова много българи напускат Канада
Три мои познати семейства се изпариха безвъзвратно от тук преди новата година след 5-6 год. престой.Сега ,чета в Малки обяви ,че и други българи стягат куфарите.Кво ви става бе хора. 

Re: Защо толкова много българи напускат Канада
А в каква посока беше изпаряването?bateto написа:Три мои познати семейства се изпариха безвъзвратно от тук преди новата година след 5-6 год. престой.Сега ,чета в Малки обяви ,че и други българи стягат куфарите.Кво ви става бе хора.
От моите познати които ме посрещнаха навремето почти никой не остана в Канада, но предпочитаната посока за изпаряване е на юг.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- MrGeek
- Путлер Капут
Батка, Батка. Сал един ти остана да гърбиш в таз пуста Каната. 800-те дни ще станат май години и всичките в гърбене...bateto написа:Три мои познати семейства се изпариха безвъзвратно от тук преди новата година след 5-6 год. престой.Сега ,чета в Малки обяви ,че и други българи стягат куфарите.Кво ви става бе хора.

Може и да са се усетили 4е ве4е сме в ЕУ.нали знае6 4е първите или пе4елят или губят -но в тоя слу4аи ли4но за мене първите сте спе4елят.bateto написа:Три мои познати семейства се изпариха безвъзвратно от тук преди новата година след 5-6 год. престой.Сега ,чета в Малки обяви ,че и други българи стягат куфарите.Кво ви става бе хора.
Които се е понапанал да про4ете това онова относно влизането на Бг в ЕУ предполагам 4е ве4е си е направил изводите.
Оказва се 4е в пове4ето слу4аи така наре4ената забрана да се работи в едикоя си стран е прах в о4ите на местните -успокояване на обстественото мнение.
та това може да е едно от обясненията.
Ne znaya dali sa go napravili zaradi tebbateto написа:Три мои познати семейства се изпариха безвъзвратно...

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
защо толкова много българи си купуват бе ем вета?bateto написа:Три мои познати семейства се изпариха безвъзвратно от тук преди новата година след 5-6 год. престой.Сега ,чета в Малки обяви ,че и други българи стягат куфарите.Кво ви става бе хора.
3 мои познати българи си купиха бе ем вета наскоро - спрете се българи, оставете малко бе ем вета и за нас

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- Kan_Tangra
Защо всички мои познати си купуват къщи !?
Поне 3-4 ма мои познати си купиха къщи през последните няколко месеца. Единия даже иска да си купува и BMW. Спрете се бе !
Кольо, май трябва да сменяме познатите, нашите нещо не са много правилни (у ред). Виж кво праят познатите на хората ...

Поне 3-4 ма мои познати си купиха къщи през последните няколко месеца. Единия даже иска да си купува и BMW. Спрете се бе !
Кольо, май трябва да сменяме познатите, нашите нещо не са много правилни (у ред). Виж кво праят познатите на хората ...

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
bp_de би ли дал малко повече инфо по въпроса. Предполагам , че имаш информация поне за Германия.bp_de написа:
Оказва се 4е в пове4ето слу4аи така наре4ената забрана да се работи в едикоя си стран е прах в о4ите на местните -успокояване на обстественото мнение.
Az znam za Francia: kandidastwashza rabota, te te haredswat , vadiat ti rabotna viza ot Bulgaria, kato prisitglesh na miasto ti davat 10 godishna karta na prebivavasht s pravo na rabota, towa poslednot e nowoto ot tazi godina.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Ми аз прочетох в Малки обяви ,че поредното българско семейство си обявява апартамента за пренаемане заради завръщане в Бг.Две от познатите ми семейства се дислоцираха също в Бг. ,а третото на Палма де Майорка/те всъщност и от там дойдоха/преди 4 год.Затова отворих темата да попитам какво става.
А тези с баварците и къщите не ми ги хвалете ,аз на такива им викам на гол *** чифте пищови,разкарват на банката ламарините и живеят в на банката бараките и ще опъват каиша докато се изясне ,демек докато ламарината бъде изядена от жълтата лисица,а бараката от молците и др. видове дървоядни.
Аз лично с дохода си мога да задлъжнея на банката за баварец и за барака ,но не смятам ,че по този начин ще купя свободата и независимоста си.Ако на вас тази ситуация ви харесва действайте ,тук ви е местото.
А тези с баварците и къщите не ми ги хвалете ,аз на такива им викам на гол *** чифте пищови,разкарват на банката ламарините и живеят в на банката бараките и ще опъват каиша докато се изясне ,демек докато ламарината бъде изядена от жълтата лисица,а бараката от молците и др. видове дървоядни.

Аз лично с дохода си мога да задлъжнея на банката за баварец и за барака ,но не смятам ,че по този начин ще купя свободата и независимоста си.Ако на вас тази ситуация ви харесва действайте ,тук ви е местото.

Мога да ти дам линк към съвсем прясен документ-от преди няколко дена -4-5 януари издаден от службата по труда в немско.filipne написа:bp_de би ли дал малко повече инфо по въпроса. Предполагам , че имаш информация поне за Германия.bp_de написа:
е на немски е ама ако не се оправи6 -кажи какво да ти транслеитна.
с няколко думи- от 2005 има нов закон и така наре4ените висикоквалифицирани кадри им издават директно перманент ресиденс . А пък с влизането на Бг в ЕУ - ако работодател не си намери 4овек - из ЕУ трябва да предложи първо на страни в ЕУ но с забрани за работа - което си е фотмалност в некои бран6ове.
Преди бе6е кофти сто се минава6е през службат аз 4ужденци -ама сега откакто сме в ЕУ -тая служба може да го духа.
Отделно има категории дето пак ваобст ен се нуждаят от никакво разре6ение от никаква служба.
http://www.arbeitsagentur.de/zentraler- ... usl-AN.pdf
Imash v predvid "La Belle" Severna Amerika... istinskata ne e siva...Marginal39 написа:Щото повечето които са дошли тук ( Северна Америка ) са дошли с впечатленията от филмите които са гледали.
След като дойдат и се сблъскат с действителноста им се вижда сиво ( квото си е в действителност ).
& на мене не ми се стои тука ма съм вързан & дърт.
![]()
![]()
Коя е истинската?vladi написа:Imash v predvid "La Belle" Severna Amerika... istinskata ne e siva...Marginal39 написа:Щото повечето които са дошли тук ( Северна Америка ) са дошли с впечатленията от филмите които са гледали.
След като дойдат и се сблъскат с действителноста им се вижда сиво ( квото си е в действителност ).
& на мене не ми се стои тука ма съм вързан & дърт.
![]()
![]()