za delivari

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Krasimir Zlatev Peev

za delivari

Мнение от Krasimir Zlatev Peev »

Ako iska6 da raboti6 na bialo niama6 problemi sresto 7,25$ na 4as za NDJ. Otidi na adres "Seint Ambruas" 4700. Tam se namira firma za delivari. Davat ti telefon, tabela za pokriva, na kolata, 4anta za pizite, i riza. Samo triabva da si kupi6 pantalon srestu 30$ i vednaga te vzemat. Firmata se kazva "kart expres" ako ne se laja. Ina4e na 4erno tarsih kade li ne no udriam na kamak. Navsiakade me lajeha, daje rabotih 2 sedmici gratui na edin indiec s nadejdata 4e ste me vzeme, no se okaza 4e e dolen mo6ennik. Taka 4e ne se varzvai ako te kajat da raboti6 izvestno vreme bez pari c cel uj da u4i6 ulicite. Dobre, 4e pone tipa mi pokriva6e benzina. Uspeh.
Krasimir Zlatev Peev

Мнение от Krasimir Zlatev Peev »

otnasia se temata na jorok za tarsene na rabota kato delivari
bateto

Мнение от bateto »

Много поздрави на Тони Матина,Мишел и ЕмСи.Друго ,ако не хората са много френдли,кажи само на оня бангладешец/забравих му името/ ,че ако го гепна някъде ще му скъсам т.....те и ще му ги закача на ревера като брошка. :D
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Ja ostavete tova delivery.
Bate viz kakvo stava.
Otkradnaha ti idejata za vnasjane na mangali i vrastane na metali na vtorichni surovini v Canada.:) Dokato karate pitsite tsenata na metalite se vdigna i horata pochnaha da razkachvat sedalki ot stadioni i da gi vrastat na vtorichni surovini i da vzimat kinti.
Osven sedalki gepjat i 2-va tonova bronzova statia kato tazi na Taras Shevchenko kojato misteriozno izcheznala ot Oakville

link 1

link 2

Last week's theft of a bronze statue in Oakville drew attention to the soaring prices of metals and their appeal to thieves.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Леле Краси, Канада не върви на добре.
Как е възможно човек да не може да си намери работа на черно?
Безобразие, ми кво ше правят хората които ги е смачкала системата?
Скапания чек не стига за сичко.
Нищо не им остава освен да се свитнат, и без тва в табарнашко е мисля най-голямия процент на самоубийства в света -:(
:beer: :beer: :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Marginal39 написа:Нищо не им остава освен да се свитнат, и без тва в табарнашко е мисля най-голямия процент на самоубийства в света -:(
беше Япония :)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

krimon написа:
Marginal39 написа:Нищо не им остава освен да се свитнат, и без тва в табарнашко е мисля най-голямия процент на самоубийства в света -:(
беше Япония :)
Е, нещата се менят, утре може да стане САЩ, ма не е тва най-важното.
Аватар
ovni

Re: za delivari

Мнение от ovni »

Krasimir Zlatev Peev написа: Ina4e na 4erno tarsih kade li ne no udriam na kamak. Navsiakade me lajeha, daje rabotih 2 sedmici gratui na edin indiec s nadejdata 4e ste me vzeme, no se okaza 4e e dolen mo6ennik. Taka 4e ne se varzvai ako te kajat da raboti6 izvestno vreme bez pari c cel uj da u4i6 ulicite. Dobre, 4e pone tipa mi pokriva6e benzina. Uspeh.
Аз за това говоря, ама няма кой да слуша :evil: Защото ако си на "бяло" ще им се наложи да ти платят дори и да се откажеш след първия час.
I'm stupid, don't listen to me
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Ех,Красии.....казвахме ти ние с жена ми да не се хващаш на тва с двете седмици безплатна работа,ма ей го на....ти си инат!Да не кажеш после че не си бил предупреден. :twisted:
Заключено