Brak v Kanada
Brak v Kanada
Namerih lubovta na jivota si i smiatame da se ojenim v nai-skoro vreme. Znaete li kakva e protzedyrata?
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Най-напред - честито
!
Бракуването е много лесно, струва $130, намери реджистри сървисес офиса и те ще ти обяснят всичко, каквото трябва да донесеш заедно със заявлението. Особеното е че тук не се изискват медицински тестове, така че може да си пуснете кръвни и други изследвания при личния лекар, ако мислите че е необходимо
.
ето един линк за Торонто, в монреал няма да е много различно.

Бракуването е много лесно, струва $130, намери реджистри сървисес офиса и те ще ти обяснят всичко, каквото трябва да донесеш заедно със заявлението. Особеното е че тук не се изискват медицински тестове, така че може да си пуснете кръвни и други изследвания при личния лекар, ако мислите че е необходимо

ето един линк за Торонто, в монреал няма да е много различно.
Циганите - на Сатурн !
Евала Мария, да сте живи & здрави още 100 години.
Имате две опции.
1. да се ожените в църква ( за тва трябва да си говорите със свещеника ).
2. Да се ожените в съдебната палата - на Notre Dame & St-Laurent.
Трябва да се запишете за час и отнема около месец в зависимост от това колко рая има преди вас.
Плаща се предварително, преди 4 години беше 350$, сега не знам.
А ако искаш удостоверение се плащаше още 80$.
Там на място един вуйчо ви чете конско и ви дава документ.
Айде успехи па ше черпите после -:)

Имате две опции.
1. да се ожените в църква ( за тва трябва да си говорите със свещеника ).
2. Да се ожените в съдебната палата - на Notre Dame & St-Laurent.
Трябва да се запишете за час и отнема около месец в зависимост от това колко рая има преди вас.
Плаща се предварително, преди 4 години беше 350$, сега не знам.
А ако искаш удостоверение се плащаше още 80$.
Там на място един вуйчо ви чете конско и ви дава документ.
Айде успехи па ше черпите после -:)

Последно промяна от Marginal39 на Съб Яну 06, 2007 1:40 pm, променено общо 1 път.
Честито, много щастие ви пожелавам
едни приятелки се ожениха преди 2 месеца в съдебната палата, ще им се обадя да ги питам за подробности
ние пък закъсняхме, и изпуснахме събитието, докато се изкатерим до залата чичкото вече ги беше бракувал
едни приятелки се ожениха преди 2 месеца в съдебната палата, ще им се обадя да ги питам за подробности
ние пък закъсняхме, и изпуснахме събитието, докато се изкатерим до залата чичкото вече ги беше бракувал

People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
- simplyaven
- Обратна връзка:
двете ли се ожениха?Agi написа:Честито, много щастие ви пожелавам

Помогнете ни да им помогнем!
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
И азз искам да съм кум.
Имам опит ЕВРОПЕЙСКИ при това.
Играя стртахотна ръченица и право хоро, имам дар слово за речи и също така съм запознат с ритуалите и НИКОГА не се смея на мировия съдия когато оная с напевен тон вика "Мииииииииили малЪдУженцииии"
А ти Мария ми разби сърцето. Но нищо сега може да сме любовници.
Имам опит ЕВРОПЕЙСКИ при това.
Играя стртахотна ръченица и право хоро, имам дар слово за речи и също така съм запознат с ритуалите и НИКОГА не се смея на мировия съдия когато оная с напевен тон вика "Мииииииииили малЪдУженцииии"
А ти Мария ми разби сърцето. Но нищо сега може да сме любовници.