За медицинските

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
RobinHood

За медицинските

Мнение от RobinHood »

Искам да попитам тези,които са минали вече медицинските, дали когато те се правят трябва да се носят имунизационни или здравни картони ???? :roll: :?:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

много от рано се подготвяш, Робин!
дали да не си направим пробни медицински да видим дали няма някое друго бяло петно се чудя аз..

по темата, я кажете и за децата, има ли особености при медицинските, освен, че не се прави снимка.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
nikito

Мнение от nikito »

Деца до 15г. възраст не дават кръв, а деца до 4 г. не дават и урина)
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

бърз, както винаги
за много години и мерси, Никито!

а по въпроса на Робин с тези картони, какво се прави?
nikito

Мнение от nikito »

На прегледа трябва да се носят личните документи (личен и международен паспорт) и медицинските формуляри, които сте получили от имиграционните служители. За деца трябва да носите имунизационен картон.

милена ти още ли си навита за сесията в софия.......? а искаш ли да пратя за децата едно филмче за едно конче, което израства в дивия запад the spirit stallion.......

много е хубаво..... та искаш ли да ти го пратя?
nikito

Мнение от nikito »

грешка
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

много от рано се подготвяш, Робин!
Е, ми такъв съм си аз! По-отрано! Да се знае! :wink: И все пак не разбрах дали трябва да се носят такива картони, понеже хората които си правят подобни изследвания само че за Зелена карта, ги носят. Медицинските, които са за Зелена карта, също се правят само в Грийнберг и ВИТА та затова попитах.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

nikito написа: милена ти още ли си навита за сесията в софия.......? а искаш ли да пратя за децата едно филмче за едно конче, което израства в дивия запад the spirit stallion.......

много е хубаво..... та искаш ли да ти го пратя?
имам го кончето, и кучетата и всичко, не се притеснявай.
навита съм, защо да не съм навита :oops:

Никито, а този имунизационен картон като за кандидатстване в ДГ ли да изглежда? с подпис и печат от джипката?
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Ето това е което намерих за медицинските:

медицински
nikito

Мнение от nikito »

ще питам минали свежи кандидати и ще ти кажа.....

ехххх исках да направя малък подарък на децата ти, ама нейсе....
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

За възрастните - международния паспорт и формулярите (май и личната карта, но нея и без това си я носите). За децата се иска имунизационен картон (по разкази на родители).
Аватар
Bubi

Мнение от Bubi »

На нас не са ни искали имунизационен картон. Получава се един формуляр за имунизациите заедно с формулярите за медицински изследвания, но аз изрично тогава се обаждах и ми обясниха, че това се попълва от личния лекар, но трябва да си го донеса в Канада за да ни изравнят ваксините, така че не сме го носили на медицинските, не са ни го и искали. Когато правихме медицинските нашите деца бяха на 2 и 4,5г и минаха очен лекар, уши, нос и гърло и вътрешни болести.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Ние минахме скоро медицински в Грийнберг - на 18.12.2006г.
Обяснявам процедурата:
1. Отивате в Международната организация по емиграция (мисия София) - адреса е София 1040, ул. Хан Крум 25 (близо е до Попа) тел. 02 981 63 65; 981 83 76; 980 66 04 - където си записвате ден и час за медицински и избирате клиниката (Вита или Грийнберг).
2. Там на място плащате таксите за медицински - 130лв за възрастен и 90 лв за дете.
3. с квитанцията отивате в избраната клиника на деня и часа който сте избрали.
4. Изследванията за възрастни са:
* Кръв - за СПИН, Васерман и захар.
* Урина - не знам за какво.
* Снимка на гръден кош (само за възрастни)
* Въпроси - задават ви около 100 въпроса на които отговаряте от рода на колко сте висок, колко тежите, боледували ли сте от еди кво си, има ли в семейството ви болни от сърдечни болести, проблеми с бъбреци, колко алкохол пиете, колко цигари пушите и т.н.
5. Децата ги преглеждат само със слушалки - не им взимат кръв и урина и не ги снимат.
6. Преглеждат ви резултатите от кръв и урина и Ви ги съобщават, снимките ги гледат на следващият ден и при проблем се обаждат.
Това е всичко отнема между час и час и половина за семейство/
П.С. Това коет Ви разказвам важи за Грийнберг в Младост
Носете и документи за самоличност.
NO PAIN NO GAIN
NaviD

Мнение от NaviD »

Както е написала Bubi зедно с формулярите за медицинските се получава и бланка за имунизациите на детето, която не се иска на прегледите, а се носи в Канада.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

NaviD написа:Както е написала Bubi зедно с формулярите за медицинските се получава и бланка за имунизациите на детето, която не се иска на прегледите, а се носи в Канада.
Само да уточня въпросната бланка се попълва и подписва от педиатър
преди заминаване и с нея се влиза в Канада.
NO PAIN NO GAIN
Заключено