zdraveite.
znae li niakoi ako meditsinski izledvania za bukorest moze da se napraviat na
druga darzava; mersi predvaritelno
vapros kam vsitski....................
zashto ne? Ima otorizirani kliniki po zial sviat.NaviD написа:Ако въпроса ти е " Мога ли да си направя медицинските изследвания за Букурещ в друга държава?" според мен отговора е не.
Formuliarite za medizinski na kakav ezik sa ? Ne sa li na angliiski?
Последно промяна от canat на Пет Дек 29, 2006 10:41 am, променено общо 1 път.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Може разбира се. Имало е случай в който двамата съпрузи да си направят медицинските изследвания на два различни континента.
Няма такова правило както при подаването на молба за селекция или молба за постоянно пребиваване - мястото (посолството на Канада) на подаване на документите се определя от гражданството или ако си в чужда държава да имаш разрешение за пребиваване в нея за срок поне 1 г. За медицинските това не важи. Можеш да си ги направиш в най-близкото място, където има оторизиран лекар от кандските емиграционни власти.
А оторизиран лекар можеш да си избереш от ТУК.
От самосебе си се разбира, че трябва да си получил формулярите за медицински и с тях да се отиде при съответния лекар.
Няма такова правило както при подаването на молба за селекция или молба за постоянно пребиваване - мястото (посолството на Канада) на подаване на документите се определя от гражданството или ако си в чужда държава да имаш разрешение за пребиваване в нея за срок поне 1 г. За медицинските това не важи. Можеш да си ги направиш в най-близкото място, където има оторизиран лекар от кандските емиграционни власти.
А оторизиран лекар можеш да си избереш от ТУК.
От самосебе си се разбира, че трябва да си получил формулярите за медицински и с тях да се отиде при съответния лекар.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Извинявам се за подвеждащият отговор. Смятах, че не може, понеже медицинските изследвания се управляват от МОМ и съответно смятах, че щом кандидатурата е българска се завежда в МОМ СФ, съответно те оферират 2 клиники. Но вярно, че аз специално не съм ги питал за клиника в чужбина.
Пак се извинявам, явно се изказах неподготвен.
Пак се извинявам, явно се изказах неподготвен.