Green card USA->skelled worker in Canada.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
MILOSHAR
Напуснал форума

Green card USA->skelled worker in Canada.

Мнение от MILOSHAR »

zaglavieto na temata e qsno. Ostavqm na vas da dovurshite s tova koeto znaete
Аватар
Koko

Re: Green card USA->skelled worker in Canada.

Мнение от Koko »

MILOSHAR написа:zaglavieto na temata e qsno. Ostavqm na vas da dovurshite s tova koeto znaete
Кандидатства се по същата процедура за квалифицирани работници - притежаването на американска зелена карта не променя съществено нещата, освен евентуално офиса в който се подават документите, ако човек живее постоянно в САЩ.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
bp_de

Мнение от bp_de »

MILOSHAR написа:zaglavieto na temata e qsno. Ostavqm na vas da dovurshite s tova koeto znaete
естествено 4е може -но винаги когато видя някои да се преселва от
USA към Канада ли4но за мене възниква въпроса засто.
Обикновено потока на преселение е от Канада към USA.
Просто ми е 4уднио каква при4ина може да накара някои да го направи -предполагам 4е има та и затова питам.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

bp_de написа: естествено 4е може -но винаги когато видя някои да се преселва от
USA към Канада ли4но за мене възниква въпроса засто.
Обикновено потока на преселение е от Канада към USA.
Просто ми е 4уднио каква при4ина може да накара някои да го направи -предполагам 4е има та и затова питам.
Причините може да са различни:
1. Човекът не може да се легализира в USA.
2. В щатите са работело по-яко, животът бил по-напрагнат - така разправят, аз лично не съм бил там.
3. Лични причини: Приятели, женитба, човекът обича снега, ските, шейните, хокея... или нещо е сгафил там.
Embrace your climate change!
bp_de

Мнение от bp_de »

7George
по заглавието предполагам 4е ли4носта е легално в Америка -поне доколкото ми е извесно вси4ки с зелени карти са легални. :D

По ли4ни при4ини е ясно -там логика няма.
Аватар
Ivan1007

Мнение от Ivan1007 »

bp_de написа:7George
по заглавието предполагам 4е ли4носта е легално в Америка -поне доколкото ми е извесно вси4ки с зелени карти са легални. :D

По ли4ни при4ини е ясно -там логика няма.
A kakvi drugi prichini osvem lichni mozhe da ima za imigraciia? Ne za bezhanec, a za imigrant.

Naimash nikakuv problem, kakto za tozi prexod taka i za obratniia. Vazhnoto e da zanaesh zashto go pravish. Lichno ti. Ne drugite. a ti. Viarno e che idvashtite v Canada ot USA (vsiakavi) sa dvojno po-malko ot tezi otivashti v USA ot Canada. Ama kakvo te burka statistikata, ako znaesh kak i zashto go pravish?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Заключено