Otkrivane na bankova smetka
Otkrivane na bankova smetka
Ako nyakoy se e sblaskval sas sa6tiya problem, molya da spodeli kak go e re6il. Eto i problema: iskam da si otkriya bankova smetka v Quebec ville, no vapreki 4e ve4e imam nomer za social assurance, v bankite mi kazvat tryabva ni kartata s tozi nomer, ne samo nomera, a samata karta kazvat, 4e 6te ya imam sled okolo 3 meseca, koeto e mnogo dalgo vreme. Naistina li nyamam 6ans samo s nomera da si otkriya bankova smetka ili prosto ne obyasnyavam ne6to kakto tryabva - 4e sam imigrant, 4e sam otskoro v Quebec i t.n.?
Blagodarya na vsi4ki, koito mogat da mi pomognat.
Kasmet i veseli praznici!
Blagodarya na vsi4ki, koito mogat da mi pomognat.
Kasmet i veseli praznici!
Отиди просто в друга банка. Не би трябвало да имаш проблем да ти вземат парите. Ние си отворихме сметка още първите дни в Canada Trust, даже не бяхме подали документите за картите, с изключение на резидентската, защото беше на летището. Показахме им само паспорите и сертификатите и те нямаха нищо против да ни отворят сметката.
Весели празници.
Весели празници.
- psixooooooooo
- psixooooooooo
ами ако е в Дежардан ..........
В Дежардан - кез попюлеррр ли си се пробвала да откриеш сметка ?

Re: ами ако е в Дежардан ..........
ne se uchudvam, v quebec city sa malko po trudnialen vid написа:В Дежардан - кез попюлеррр ли си се пробвала да откриеш сметка ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Re: ами ако е в Дежардан ..........
Франкофони са и това е нормално . :idea:todor73 написа:ne se uchudvam, v quebec city sa malko po trudnialen vid написа:В Дежардан - кез попюлеррр ли си се пробвала да откриеш сметка ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm stupid, don't listen to me
Ани, повечето хора в Кебек сити дори не знаят за съществуването на системата за легални имигранти. Проблема, мисля е, че не са му поискали друго доказателство за ПР, например визата в паспорта, която е еквивалент на старите "чаршафи", защото няма откъде да го знаят.anito написа:Тошко, ти ималл ли си проблем да си откриеш банкова сметка в Квебек или само така си приказваш?
В Дежарден не би трябвало да има проблем. Съветът на Тодд е добър, ако не, драсни ми едно ЛС.
Спомням си навремето, като им показах визата как я гледаха и се чудиха аджеба какво е това, къф съм аз и за какво се боря.
Инъче Кебек град си е много хубав, това в града на белите хора