За тези,за които нямаше успешно интервю
За тези,за които нямаше успешно интервю
Здравейте , аз сам от тези които чакат дата за новата сесия интервюта. Хубаво - положителното инфо за интервютата е в изобилие , но интересно защо никои от тези които са варнати през сесията не написа нещо поне заради такива като нас - върнати за език , за данъчни деклараци.......... сигурно има и други причини . Може би съм малко притеснена от предстоящото , но и негативната информация ще ни бъде от полза. Благодаря предварително на всички.
- Kan_Tangra
Ти намери какво да искаш. Не знаеш ли че тука в бгканада, царя винаги е с дрехи. Просто през интернет няма как да му лъсне голото дупе.
Ако погледнеш и темите на вече емигриралите ще видиш, че всичките са кой от кой с по-големи заплати, по-преуспели и по-квалифицирани специалисти.
Дори тия дето срам не срам си признават, че не са особено преуспели, измислят 1000 причини които са им попречили - дискриминация, криза, и тн. На някои им пречат българите, на други канадците и тн.
Ако погледнеш и темите на вече емигриралите ще видиш, че всичките са кой от кой с по-големи заплати, по-преуспели и по-квалифицирани специалисти.
Дори тия дето срам не срам си признават, че не са особено преуспели, измислят 1000 причини които са им попречили - дискриминация, криза, и тн. На някои им пречат българите, на други канадците и тн.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола