Prichini za otlagane na intervu

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Dild
Обратна връзка:

Prichini za otlagane na intervu

Мнение от Dild »

Zdraveite na vsichki v tozi forum!
Iskam da popitam ima li hora,koito sa otlagali intervuto si i kakva prichina posochvat za tova?
iana&ilian

Мнение от iana&ilian »

Здравей,
аз отложих моето първо интервю, но имах основателна причина. Бях бременна и датата на интервюто съвпадаше с датата на която трябваше да родя моето бебе :) Първо им пуснах обяснението по факса, а после им се обадих да се разберем. Казаха ми че когато се възстановя трябва да им се обадя и да поискам нова дата. Това беше.
engi

Мнение от engi »

Ние отложихме нашето интервю. Бяхме поканени на 19.10 но аз бях в чужбина. Съпругата ми е отговорила че не знае кога ще се върна но през 2007 година ще бъдем готови за интервю. Наскоро получихме писмо в което ни уведомяват че ще бъдем поканени на повторно интервю през м. май 2007 година.
Големи надежди...
engi

Мнение от engi »

Забравих да пиша че е задължително всички членове на семейство подали документи трябва да се явят на въпросното интервю
Големи надежди...
Dild
Обратна връзка:

Мнение от Dild »

Благодаря за отговорите. За голямо мое съжаление при мен няма да свършат работа,но ако имате и др. предложения ще съм благодарна да ги споделите.
Blato

Мнение от Blato »

Dild написа:Благодаря за отговорите. За голямо мое съжаление при мен няма да свършат работа,но ако имате и др. предложения ще съм благодарна да ги споделите.
Абе мислете малко с главите си. Кое няма да ти свърши работа, това, че си в чужбина ли? Защо няма да ти свърши работа?
Кой и как ще провери дали в действителност си бил/а в чужбина или в България след 1.01.2007? Тогава вече няма печати няма нищо.

Аман, не се научихте да лъжете и да разсъждавате логично.
engi

Мнение от engi »

Блато спокойно бе човек,
Питането беше по каква причина сме отложили интервюто. Аз написах своятя причина. За какви печати какви пет лева пишеш ти. :lol: Аз не се притеснявам че ще проверят. На мен ми беше невъзможно да се върна просто.
Големи надежди...
Blato

Мнение от Blato »

engi написа:Блато спокойно бе човек,
Питането беше по каква причина сме отложили интервюто. Аз написах своятя причина. За какви печати какви пет лева пишеш ти. :lol: Аз не се притеснявам че ще проверят. На мен ми беше невъзможно да се върна просто.
Отговора ми беше за Dild, който/която написа, че няма да му свършат работа изброените неща, даже съм го цитирал. И аз точно това казвам, че никой нищо не може да му/и каже ако обоснове отлагането с това, което ти си казал/а.
Аватар
Helena

Мнение от Helena »

Blato написа:
Блато, по-кротко, иначе ще затънеш в блатото :lol:
:lol:
Аман, ейййй - тук са сме събрали все едни, които не можем да разсъждаваме логично. Уффф, ама че сме ... :twisted:

Що пък трябва да лъжем?
Blato

Мнение от Blato »

Helena написа:
Blato написа:
Блато, по-кротко, иначе ще затънеш в блатото :lol:
:lol:
Аман, ейййй - тук са сме събрали все едни, които не можем да разсъждаваме логично. Уффф, ама че сме ... :twisted:

Що пък трябва да лъжем?
Еми защото Dild иска да отложи интервюто без да има причина, което значи , че трябва да излъжи :idea: . Не е ли логично? :?:
canat

Мнение от canat »

Dild, ti po kakvi prichini iskash da otlozhish, zaradi frenskia li?
Dild
Обратна връзка:

Мнение от Dild »

Да мисля, че не съм си преценила добре възможностите си и френският ми доста ме притеснява.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

ама имаш ли дата за интервю
ако е май месец сесията, времето е страшно много
иначе може да посочиш лични причини - невьзможност за присъствие поради медицински причини, но трябва да ти е дошла покана с дата за интервю
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
canat

Мнение от canat »

dild,
Moiat savet e - ischakaite da vi doide pokanata i togava se pritesniavaite i reshavaite kakvoto i da bilo.
Inache sa smetki bes krachmaria. I nie biahme pod panica navremeto po sashtata prichina :crap: .
V posledstvie ni zabaviha avtomatichno -poiskaha ni dopalnitelni documenti i vsichko se otlozhi/zabavi sa sledvashtata sesia (mozhe bi), koiato dori oshte ne znaem koga e.
Ta, ischakaite da vidite parvo datata, a prez tova vreme uchete frenski! Uspeh!
Dild
Обратна връзка:

Мнение от Dild »

Благодаря за отговорите ви.Може би е излишно ,но сега ме е обзела паника ,че ако тази сесия започне от февруари и ние сме някой от късметлиите тогава няма да се справим,затова реших да видя в подобен случай какво правят др. хора.
Още нямаме дата за интервю,но аз мисля че никой няма за сега и може би ще се получат веднага след Нова Година.А с френския сме се заели доста усърдно,но си иска време.
Благодаря ви още веднъж за успокоението и съветите.
Заключено