Какво правя в този форум ???
Какво правя в този форум ???
Точно това е въпроса. Един форум съществува с дадена цел, и най-често е обмяна на мнения или евантуална дискусия породена от известни различия. Естествено е че щом има дискусия ........ ще има и различни мнения, но дали това дава право на определени хора да отправят тежки и лични обиди. Предполагам че опцията за лично съобщение отваря възможността на всеки да нагрубява който си иска по какъвто си начин иска, без да се излага публично.
Дано такива хора си вземат бележка и започнат да се държат нормално.
Благодаря.
Дано такива хора си вземат бележка и започнат да се държат нормално.
Благодаря.
Последно промяна от Botzo на Сря Яну 14, 2004 7:49 pm, променено общо 1 път.
Re: Какво правя в този форум ???
Botzo написа:Какво правя в този форум ???
Съжалявам Боцо, но няма да участвам в анкетата - ако беше задал този въпрос преди няколко месеца, сигурно отговора ми щеше да е втория - "Харесва ми да помагам с това което знам". Като се замисля обаче, в момента май по-верен ще е последния - "Губя си времето".
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: Какво правя в този форум ???
Коко, не се извинявай. дори постинга ти е вид участие.Koko написа:Botzo написа: ... Съжалявам Боцо, но няма да участвам в анкетата ...
Благодаря.
Хаха ..... просто нямаше как да се мине без твойто мнение изказано по възможно най-просташкия начин. Най-интересното е че никаде не споменавам че си ме засегнал точно ти.
Това показва че темата е точно на място.
Благодаря.
п.п. Тренирам САБЯ, а не ШПАГА

Това показва че темата е точно на място.
Благодаря.
п.п. Тренирам САБЯ, а не ШПАГА

Последно промяна от Botzo на Сря Яну 14, 2004 10:54 pm, променено общо 3 пъти.
I az onemyah......
takiva grozni obidi.....ako chovek ne moje da nakara nyakogo da se chuvstva dobre...zadaljitelno li e obratnoto......YAvno za nyakoi hora da....
Botzo,az glasuvah v anketata ti malko predi tova,bez da pisha nishto....no mislya,che shte promenya mnenieto si kato tova na Koko....
Foruma zaprilichva na myasto vmesto za priyatelski sreshti....v myasto za obidi ot grozni i prostashki.......do...bezkrai.....
:rev:
takiva grozni obidi.....ako chovek ne moje da nakara nyakogo da se chuvstva dobre...zadaljitelno li e obratnoto......YAvno za nyakoi hora da....
Botzo,az glasuvah v anketata ti malko predi tova,bez da pisha nishto....no mislya,che shte promenya mnenieto si kato tova na Koko....
Foruma zaprilichva na myasto vmesto za priyatelski sreshti....v myasto za obidi ot grozni i prostashki.......do...bezkrai.....
:rev:
HisShadow,HisShadow написа:dobre li razbiram:
vie smiatate tshe kogato Botzo laje po napravo detinski tap natshin i to s tshel da obijda edin ot nai-golemite balgari tova tribva da se prieme za normalno i az ne biva da go naritsham lajets ?
кой е този българин

Честито .......
Etap 1. Zapo4nah da pi6a tuk s goliam entusiazam s ideja da pomogna na nowoidwa6tite.
Etap 2. Entusiazma mi be6e poparen ot 4ast ot starite pisa4i.
Etap 3. Sega dori i da znam ne6to polezno, ne go spodeliam tuk :`)).
Etap 4. Wlizam tuk da se razseja i da sledia nakade otiwa tozi forum.
Etap 2. Entusiazma mi be6e poparen ot 4ast ot starite pisa4i.
Etap 3. Sega dori i da znam ne6to polezno, ne go spodeliam tuk :`)).
Etap 4. Wlizam tuk da se razseja i da sledia nakade otiwa tozi forum.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
ne e hubavo da se "samotsitiram", no tozi tip naistina e "zabelejitelen"HisShadow написа:tova e laja N1 na nashia shpagatdia:Botzo написа:Мдам ........ интересното е че най-известният българин в света е Христо Стоичков. За мой късмет или за мое нещастие беше в мойта група във ВИФ а и после дойде тук в Аржентина за някакво честване на Марадона. ......
Това говори достатъчно.
ti si roden 1973, Stoitshkov ot 1990 igrae v Brsa, t.e. kogato toi e bil v Barsa ti si bil na 17 g Ti koga si vleznal vav VIF ?
http://www.peoples.ru/sport/football/stoichkov/
tova e da poprotshetesh malko za koi stava dum - na ruski e, dori Rusnatsite uvajavat tozi "tap selianin i pr." a v Ispania napravo go bogotvoriat ...
Obatshe v BG toi e nikoi, balgarite ubiha bratovtshetka mu, otvlikaha detsata mu i nakraia go izgoniha ot BG. Malko mi napomnia na Levski - balgarite go predadoha i kogato go obesiha nikoi ne se nameri dori da go pogrebe
No stiga za Soitshkov...
Narod, koito ne uvajava sobstvenite si geroi, ne e sposoben da uvajava i tshujdite- t.e. vinagi shte si ostane "stado" kakto go beshe narekal Vazov
a za groznite si dumi naistina sajaliavam, ako niakoi moje da mi dade idea kak da okatshestvia individa Botzo, shte priema saveta
Последно промяна от HisShadow на Сря Яну 14, 2004 11:33 pm, променено общо 1 път.
Хахахааааааааааааааааа,
това ли е великия българин. Тоя ритнитоплобец ли бе. Във ВИФ влезах през 1994. Но мисля че накаде споменах че името само фигурираше в плановете за присъствие - Христо Стоичков катедра фтбол. никй никога не го видя. Естествено беше в моята група - ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН (а ако не знаеш какво е това можеш да попиташ но УЧТИВО). Т.е. поне на задължителните лекций трябваше да присъства. Трябваше ........ ама само си му четяхме името му когато се подписвахме.
Велик българин, дрън дрън .......
това ли е великия българин. Тоя ритнитоплобец ли бе. Във ВИФ влезах през 1994. Но мисля че накаде споменах че името само фигурираше в плановете за присъствие - Христо Стоичков катедра фтбол. никй никога не го видя. Естествено беше в моята група - ИНДИВИДУАЛЕН ПЛАН (а ако не знаеш какво е това можеш да попиташ но УЧТИВО). Т.е. поне на задължителните лекций трябваше да присъства. Трябваше ........ ама само си му четяхме името му когато се подписвахме.
Велик българин, дрън дрън .......
Последно промяна от Botzo на Сря Яну 14, 2004 11:35 pm, променено общо 1 път.
Riba,
"Jestokosta mi se slomi" P.Slaveikov
"Jestokosta mi se slomi" P.Slaveikov
v spissaka na klassa mi ot osnovnoto utshilishte biaha zapissani "detsata Iastrebintsheta" no az nikoga ne sam kazval tshe gi poznavamBotzo написа:......За ритнитопковеца Ицето ...... просто няма какво повече да се добави. Аз няколко пъти казах че го познавам лично и обясних от каде.
Искам да добавя нещо от .......
Последно промяна от HisShadow на Сря Яну 14, 2004 11:53 pm, променено общо 2 пъти.