Успешно интервю 07.12

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
lumiko

Успешно интервю 07.12

Мнение от lumiko »

Здравейте на всички! Най-сетне и на мен да ми остане време да напиша нещо по-дълго от спешен въпрос !!!
Първо, малко инфо за нас - мъжът ми /42 години/ магистър по изящни изкуства, художник на свободна практика /т.е. без трудова книжка :)/, водещ кандидат, френски 9/9, английски 9/9. Аз - 33 години, също художник, но и със стаж като редактор в списание, отразен от "коректните" издатели като 3 /три, ТРИ/ месеца, въпреки че беше година, френски 9/9, английски 4/4. Имаме 1 дете на 11 години.
Та накратко: ХОРА, МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКИ НИЕ КОИТО СЕ ПАДНАХМЕ ПРИ LINDA СМЕ БЕЗОБРАЗНИ КЪСМЕТЛИИ!!!!!!!!!
Интервюто ни беше около 15 минути - показахме й паспортите, дипломите за висше, документа, че мъжът ми е магистър, портфолиата - каталози и списания И ТОВА БЕШЕ!!! Никакви осигуровки, данъчни декларации от последните 1000 години, нищо! Междувременно и доста се посмяхме - тя е изключително сърдечен човек!
Само това мога да разкажа и го правя не за друго, а за да дам кураж на хората в "по-напреднала" възраст, с дипломи и професии, които не само не са търсени, но и тук в BG не звучат много сериозно!!!
Успех на всички и късмет!!!!!!!!!!!
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Постингът ти наистина е окуражение за много хора, които се колебаят дали да подадат документи заради възрастта. Весело поливане на сертификатите! :beer: Линда наистина звучи страхотно (от разкази като вашия), дано само хора като нея пращат занапред :D
canat

Мнение от canat »

lumiko,
ne vi li iskaha ot Viena dopalnitelni dokumenti za trudovia stazh i dohodite?
Аватар
Seny

Мнение от Seny »

Е честито колега!
Ни също бяхме на 7.12 от 14,00
и ние успяхме
Да си пожелаем и занапред успехи.
В Канада от 24.05.2008
Заключено